Yeni Yıla Gemi Turu ile Merhaba Demek İçin 7 Neden

Yeni Yıla Gemi Turu ile Merhaba Demek İçin 7 Neden

>
Yeni Yıla Gemi Turu ile Merhaba Demek İçin 7 Neden

Yeni Yıla Gemi Turu ile Merhaba Demek İçin 7 Neden

14 Aralık 2023
image

Yılbaşı, tüm ailenin bir arada olduğu, keyifli anlar ve eğlenceli dakikalar geçirdiği özel günlerden biridir. Kimi zaman ailenizle birlikte geçirdiğiniz bu dönemi kimi zaman da eşinizle, romantik bir tatil kaçamağı olarak değerlendirebilirsiniz. Bu özel dönemde sevdiklerinize en özel tatili hediye etmek için gemi turlarını tercih edebilirsiniz. 5 ve 6 yıldızlı gemilerle, lüks otel konforunda, muhteşem bir deniz yolculuğu yapabilir, dünyanın farklı noktalarını keşfedebilir ve denizin ortasında sevdiklerinizle eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz. İşte yılbaşında, sevdiklerinizle özel anlar yaşamak için gemi turu tatili almanıza neden olacak sebepler.

Denize kıyısı olan her yer sizin tatil rotanız olabilir.

Gemi turlarının en büyük avantajlarından biri, denize kıyısı olan her yer sizin rotanız olabilir. Kuzey kıyılarında İskandinav ve Baltık ülkelerinin tadını çıkarırken, Akdeniz’e açılarak sıcak kıyılarda eğlenceli bir yılbaşı geçirebilirsiniz. Dilerseniz de nehir turlarını tercih ederek, Avrupa’nın en güzel şehirlerinde farklı ve egzotik bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz.

5 Yıldızlı otel konforunda seyahat edebilirsiniz.

Cruise ve nehir turu gemileri, 5 yıldızlı otel konforunda ve imkânlarıyla hazırlanmış, konaklama seçeneklerindendir. Özel olarak hazırlanmış kabinlerde, rahat ve konforlu bir seyahat geçirebilir, yılbaşında seçtiğiniz rotanın en görkemli şehrinde konaklayabilir ve denizin ortasındaki odanızın tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Avrupa’nın Noel için hazırladığı en güzel Noel pazarlarını ziyaret edebilirsiniz.

Süslü dev ağaçlar, rengarenk görüntüler ve uygun fiyatlarla hazırlanmış yerel pazarlarda eğlenceli bir yılbaşı geçirebilirsiniz. Ren Nehri üzerindeki Düsseldorf’ta hediyelik eşyalar alabilir, Alman kültürünün tüm inceliklerini bulabilirsiniz. Fransa’da Noel için hazırlanmış görkemli pazarlarda peri masalı gibi bir yılbaşı yaşayabilir, Avusturya’nın başkenti Viyana’dan başlayarak masalsı bir serüvene atılabilirsiniz. 

Farklı ve benzersiz bir tatil serüvenine adım atabilirsiniz.

Klasik tatillerden farklı olarak cruise gemileri ya da nehir gemilerinde satın alacağınız bir tatil, size daha önce yaşamadığınız deneyimler yaşatabilir. Özel olarak hazırlanmış odalarda, denizin ortasında ve doğanın eşsiz manzaraları eşliğinde çıkacağınız bir yolculuk, hayatınız boyunca unutamayacağınız anılar biriktirmenize ve eşsiz görüntülerde şahane fotoğraflar çekebilmenize yardımcı olabilir.

Gemi içerisindeki aktiviteler ve eğlenceler ile denizin ortasında yeni bir yıla adım atabilirsiniz.

Özel aktiviteler ve spor faaliyetleri ile hazırlanmış olan gemi turları, eğlence ve konforu bir arada sunar. Yolculuk boyunca faydalanabileceğiniz farklı spor etkinlikleri, fitness salonları, yarışmalar, danslar ve masajlar konforlu bir seyahat deneyimi yaşamanıza imkân tanır. Yılbaşı gecesi için özel olarak hazırlanmış partiler ve eğlenceler ise yeni yıla sevdiğinizle birlikte, denizin ortasında eğlenerek ve eşsiz anlar yaşayarak girebilmenize ortam hazırlar.

Pratik, rahat ve konforlu bir tatilin tadını çıkartabilirsiniz.

Kara turlarında ve klasik tatillerde olduğu gibi bavul açıp, toplamanıza, sürekli konaklama yerleri aramanıza ve yer değiştirmenize gerek kalmadan, tek bir gemi turu ile aynı tatil içerisinde birden fazla yerde olabilirsiniz. Her sabah farklı bir manzara ile uyanarak, yeni deneyimler yaşayabilir, tatil stresi yaşamadan eğlenceli anların tadını tamamen çıkarabilirsiniz. Yılbaşı için özel hazırlanmış eğlenceler eşliğinde, konforlu bir seyahat geçirebilir, farklı limanlarda yeni kültürler ve eğlenceler ile benzersiz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Okyanusun eşsiz büyüklüğünü görebilir, benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Yılın en özel anı için hazırlanmış onlarca etkinlik ve eğlencenin yanı sıra, farklı ülkelerde kurulmuş Noel pazarları, konserler ve eğlence aktivitelerini deneyimleyebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra, güvenli ve kaliteli bir şekilde dizayn edilmiş gemilerde okyanusların sonsuz derinliğini keşfedebilir, benzersiz manzaralarda kendi dünyanızda bir yolculuğa çıkabilir ya da sevdiğiniz ile romantik anlar yaşayabilirsiniz. Gemi mutfaklarında farklı kültürlerin lezzetlerini tadabilir, yeni insanlar tanıyabilir, büyüleyici ve benzersiz bir seyahatin farkına varabilirsiniz.

Siz de yeni yıla farklı deneyim yaşayarak girmek istiyorsanız Cruise Planet‘den size uygun rotayı seçerek tatilinizi şimdiden başlatabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın