Şeker Bayramı İçin Tatil Alternatifi: Cruise Turları

Şeker Bayramı İçin Tatil Alternatifi: Cruise Turları

>
Şeker Bayramı İçin Tatil Alternatifi: Cruise Turları

Şeker Bayramı İçin Tatil Alternatifi: Cruise Turları

19 Aralık 2023
image

Yılın en çok beklenen tatil dönemlerinden olan Şeker Bayramı’nın, hafta sonuna denk gelip gelmediği ya da toplamda kaç günlük bir tatil avantajı sağlayacağı çalışan kesimin en çok merak ettiği konuların başında gelir. Bu yıl bayramın arefe günü Pazartesi’ye denk gelirken, bayramın ilk günü de Salı günü olacaktır. Pazartesi günü yarım gün, Cuma günü ise tam gün olmak üzere alınacak 1.5 haftalık izin ile 1 haftalık uzun bir tatil yapmak mümkün.

Tatil dönemini en iyi şekilde değerlendirmek için ise önceden plan yapmak hem bütçeyi rahatlatıyor, hem de yoğun tatil döneminde plansız kalma riskini de ortadan kaldırıyor. Şeker Bayramı tatilinde ise tatil fiyatları oldukça pahalı hale geliyor. Hem otellerde fiyatlar en üst seviyelere ulaşıyor, hem de plaj girişleri ve restoranlarda fiyatlar daha da artıyor. Tatil kalabalığına girmeden daha sakin tatil yapmak ve tatilde öngörülemeyen masraflardan kaçmak için ise en güçlü alternatif cruise tatili oluyor. Şeker Bayramı cruise turları düzenleyen firmalar herkesin dikkatini çekebilecek farklı rotalara turlar düzenliyorlar.

Şeker Bayramı’nda Nereye Gidilir?

Haziran ayının ilk haftasında olan bayram tatili havaların çok sıcak olmadığı, bahar havasının devam ettiği bir geçiş dönemine denk geliyor. Bu nedenle baharda daha keyifli ve rengarenk olan Akdeniz ülkeleri, sıcaklar artmadan rahatça gezmek için Baltık Başkentleri ve bambaşka bir deneyim yaşamak isteyenler için Norveç Fiyortları Şeker Bayramı’nda popüler cruise turları arasında yer alıyor. MSC Cruises’in bu 3 rota için de Şeker Bayramı’nda cruise turları bulunuyor. 1 haftalık konforlu bir yurt dışı seyahati planlayanların tercih edebileceği bu turlarda Türkçe rehberlik hizmeti bulunması da bir diğer avantaj.

MSC Divina ile Akdeniz: Cruise turlarında en çok tercih edilen rotalardan olan Batı Akdeniz’in en güzel ülkelerini ve limanlarını içeren bu tur Roma hareketli olarak başlıyor. İstanbul’dan Roma uçuşunu da kapsayan Akdeniz seyahatinde Civitavecchia Limanı’ndan hareket eden gemi İtalya’da Palermo, Cagliari ve Genova, İspanya’da Palma de Mallorca, Valensiya ve Marsilya’yı ziyaret ediyor. Akdeniz’in en gözde sahil kasabalarını görmek ve Şeker Bayramı’nda tam anlamıyla dinlenmek isterseniz 2 Haziran hareketli bu turu değerlendirebilirsiniz. Ücretler ise kişi başı 1299 Euro’dan başlıyor. Ücrete kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri ile aktivite imkanları da dahil.

MSC Poesia ile Baltık Başkentleri: 2 Haziran hareketli gerçekleşen cruise turlarından biri de Baltık Başkentleri turu. İstanbul – Hamburg arası uçuşun dahil olduğu bu tur Warnemunde Limanı’ndan hareketle başlıyor. İsveç’te Stocholm, Estonya’da Talinn, Rusya’da St Petersburg ve Danimarka’da Kopenhag’a uğrayan bu turda fiyatlar 1399 Euro’dan başlıyor. MSC Poesia gemisi ile gerçekleşecek bu turda da ücrete tam pansiyon hizmet dahil.

MSC Meraviglia ile Norveç Fiyortları: Şeker Bayramı tatilinde tamamen farklı bir coğrafyada olmak isterseniz ise tercih edebileceğiniz bir diğer tur Norveç Fiyortları turu. İstanbul – Hamburg uçuşunun ardından Kiel Limanı’ndan hareket edecek turun durak noktaları ise; Kopenhag, Norveç’te Hellesylt, Flam, Stavenger şehirleri. 1 Haziran hareketli bu turda da tam pansiyon konaklamalı ücretler 1399 Euro’dan başlıyor. Muhteşem fiyort manzaraları arasında süzülmek ve aynı zamanda MSC’nin aktivitelerle dolu gemilerinde eğlenmek istiyorsanız bayramda Norveç cruiselerine doğru uzanabilirsiniz.

Şeker Bayramı’nda cruise tatiline çıkmak için cruiseplanet.com.tr adresinden bayram turlarına göz atabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın