Royal Caribbean Cruise Line

Royal Caribbean Cruise Line

>
Royal Caribbean Cruise Line

Royal Caribbean Cruise Line

21 Aralık 2023
image

Cruise turizminde ilk akla gelen firmalardan biri olan Royal Caribbean Cruise Line, 1968 yılında kurulmuştur. Toplamda 20 adet gemisi bulunan Royal Caribbean, sektörün en yenilikçi firmalarından biri olup aynı zamanda da en eğlenceli cruise tatil anlayışlarından birine sahiptir.

Cruise gemileri adeta yüzen bir tatil köyü gibi hareket eder ve bir tatilde beklentiniz olan her şeyi karşılamak için oldukça fazla imkanlara sahiptir. Sinemalar, kaydıraklı havuzlar, oyun alanları ve çocuk parkları bunlardan sadece birkaçıdır. Her gemi birbirinden farklı özelliklere sahiptir, bu nedenle cruise tatilini seçerken, gemilerin özelliklerini ve imkanlarını incelemek son derece önemlidir.

Etkinlik İmkanları
Ripcord by Ifly:
Ouantum ve Anthem of The Seas’te bulunan Ripcorf by Ifly,deniz üzerinde yerçekimsiz ortamda havada süzülme keyfini yaşatır. Güvenli bir simülatör içerisinde yapılan bu etkinlik, tüm yaş grupları için uygundur.

North Star Kabini: Quantum – Anthem ve Ovation of the Seas gemilerinde bulunan bu kabinin her tarafı camlarla kaplıdır. Geminin en üst katından toplam 90 metre yüksekliğe çıkarak, cruise gemisini ve denizleri en üstten görmeyi sağlar.

Bionic Bar: Birçok gemide bulunan bu Bionic Bar, sıradan bir bar olmanın daha ötesinde. Seçtiğiniz kokteyli size barmenler değil, robotlar yapıyor, bu sayede de içtiğiniz kokteylin tadı hep aynı şekilde olacak.

Seaplex: Tatilde oyun oynamak ve spor yapmak isteyenler için tasarlanan bu bölümde tüm donanımı ile bir basketbol sahası, dans pisti, bilgisayar ve atari oyunları gibi birbirinden farklı spor / etkinlik alanları yer alır. Geminin orta kısmında bulunur.

Diğer Etkinlikler: Royal Caribbean Cruise gemilerinde, yukarıda saydıklarımızın yanı sıra bulunan diğer etkinlikler; açıkhava sineması, sörf simülatörü, girdap havuzu, konferans salonu, royal tiyatro, kaya tırmanma duvarı, sağlık merkezi ve fitness merkezi.

Yemek İmkanları
Royal Caribbean
 gemilerinde seyahat etmenin bir avantajı da dünyanın en leziz yemeklerini sunan restoranların her birinin size yakın olmasıdır. Bir gün İtalyan mutfağının lezzetlerini tadarken, bir diğer gün kendinizi Japon mutfağını denerken bulabilirsiniz. Sadece standart restoranlar değil, dünyanın birçok meşhur restoranının da şubeleri yine gemi üzerinde yer almaktadır. Kahveleri ile Starbucks, Jamie’s Italian, Izumi Japanese Cuisine bunlardan sadece birkaçı.

Alışveriş
Tatil esnasında kimi zaman keyfi, kimi zaman ise zorunlu ihtiyaçlar için kişiler alışveriş yapmak isterler. Bu imkanın aynısı cruise gemilerinde de mevcuttur. Cruise gemileri üzerinde alışveriş caddelerini ve birçok ünlü markanın mağazalarını bulabilirsiniz. Hatta bu caddelerde gezerken gemide olduğunuzu unutabilir ve kendinizi karada gibi hissedebilirsiniz.

Gemi turu rotaları ve daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın