Princess Cruises

Princess Cruises

>
Princess Cruises

Princess Cruises

21 Aralık 2023
image

Günümüzde deniz yolculuğunda en çok bilinen isimlerden olan Princess Cruises, ilk deniz seyahatine Meksika’ya giden tek bir gemi ile 1965 yılında başlamıştır. Bugün yenilikçi gemileri, çok çeşitli seyahat seçenekleri ve müşteri hizmetlerine verdiği olağanüstü düzeyde önemle dünyanın en büyük üçüncü gemi turu şirketi haline gelmiştir. Dünya çapında deniz seyahatlerinde tanınmış bir lider olan Princess (Prenses), her yıl uzunluğu 3 günden 144 güne kadar olan ve konuklarına tüm dünyadaki kıtaları görme imkânı sunan bir şirkettir. Yılda 1,7 milyon misafir taşımaktadır.

1977’de Princess Cruises’ın yıldızı, filosunda yer alan Pacific Princess gemisinin “The Love Boat (Aşk Gemisi)” isimli televizyon dizisinde başrolde yer almasıyla parlamaya başlamıştır. Milyonlarca izleyicisine deniz tatili konseptini tanıtan ve sevdiren bu haftalık dizi aniden popüler oldu. Bu dizi sayesinde hem şirketin ismi hem de “Deniz Cadısı” logosu o zamandan beri deniz seyahatleri ile eş anlamlı hale gelmiştir. Dünya çapında hala izlenebilen bu dizinin, deniz seyahat sanayisinin genişlemesine büyük destek sağladığına inanılmaktadır. 

Princess gemileri nereye yelken açmış olursa olsun, yolcular rahat ve şık bir atmosferde zarif hizmetin tadını çıkarır. Princess mürettebatı günlük yaşamdan kaçan misafirlerine olağanüstü hizmet ile unutulmaz bir tatil sağlamak için kendilerini adamıştır.

Princess gemilerindeki ortak alanlar, en büyük gemilerde dahi samimi hissetmek için ve yolcuların günümüzün yaşam tarzlarını yansıtan, günlük, rahat güverte ortamının tadını çıkarmalarına olanak sağlayan çağdaş bir dekor ile tasarlanmaktadır.

Son gemilerinden 2013 ve 2014 yapım Regal Princess ve Royal Princess diğer gemilere nazaran %50 daha büyük bir lobi ile tasarlanmıştır. Ayrıca sadece bu gemilerde bulunan bir özellik olarak gemi güvertesinin 9 metre dışına taşacak şekilde inşa edilmiş camdan köprüsü, misafirlerine denizin üzerinde yürüdüğünü hissettirir. 2017 Yapımı Majestic Princess gemisi 3560 kişiliktir.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın