Princess Cruises

Princess Cruises

>
Princess Cruises

Princess Cruises

20 Aralık 2023
image

1965 yılında Meksika’ya giden tek bir gemi ile serüvenine başlayan Princess Cruises bugün toplamda 17 gemisi ile cruise tatilinde ilk akla gelen firmalardan biridir. Dünyadaki tüm kıtaları kapsayan turları ile en büyük 3 cruise firması arasında yer alır ve yılda 2 milyona yakın kişinin muhteşem bir tatil yapmasına olanak sağlar. Müşteri hizmetlerine verdiği önem ile bilinen firma, cruise tatili sektöründe 1970’li yıllardan bu yana imza niteliğinde yenilikler yaratmış, birçok cruise firmasına da öncülük etmiştir.

1977 yılında çekilen Love Boat dizisinin mekanı olan Pasific Princess gemisi, Princess Cruise firmasına aittir ve bu dizi hem firmanın hızla gelişmesinde hem de cruise tatil sektörünün tanınmasında önemli bir yere sahiptir.

En çok tercih edilen kabin tipi olan balkonlu kabinlerin gemilerde çoğaltılması, gemi üzerindeki etkinlik sayılarının arttırılması, 24 saat açık restoran hizmetini sunulması ilk kez Princess Cruises gemilerinde gerçekleşmiştir, bu da firmanın müşteri taleplerine verdiği önemi göstermektedir.

150’ye yakın cruise rotasında hizmet veren Princess Cruises, dünya üzerinde 300’e yakın limana uğrar ve yolcularına dünyanın her noktasını gezme imkanı sağlar. Karayipler, Alaska, Panama Kanalı, Tahiti, Hawaii, Afrika, Kanada ve daha fazla rotayı, son derece yetkin ve eğitimli mürettabatı eşliğinde keyifle keşfetmeye yardımcı olur. Gemilerindeki dinlenme alanlarının tasarımları, günlük hayat ile uyumlu samimi ortamlardır. Sadece lüks bir tatil değil, misafirlerinin tatil boyunca doğal ve rahat hissetmesini de hedefler.

En büyük gemileri olan Royal Princess ve Regal Princess 2014 yılında filosuna katılmıştır. Majestic Princess ise 2017’de suya indirilmiş olup filonun başını çekmektedir. Denizin üzerinde yürüme hissi veren ve geminin kenarını çevreleyen Camdan Deniz Köprüsü – Seawalk, su ve ışık şovları, ışık perdesi ile çevrelenmiş restoranlar büyük gemilerinin özellikleri arasındadır.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın