Norwegian Cruises

Norwegian Cruises

>
Norwegian Cruises

Norwegian Cruises

20 Aralık 2023
image

Amerika merkezli cruise şirketlerinden olan Norwegian Cruise Line 1966 yılında kurulmuştur ve sektörde kısaca Norwegian olarak bilinir. 2018 yılında, dünyadaki cruise yolcularının %8,7’sine ev sahipliği yapmış olup dünyadaki en büyük üçüncü cruise şirketi olmayı başarmıştır.

Freestyle Cruising – Serbest Seyahat felsefesi ile yola çıkan Norwegian Cruise Line, misafirlerine her alanda birçok seçenek sunmayı hedefleyen yenilikçi bir gemi şirketidir. Bu anlayış ile misafirlerine seyahatleri boyunca kendilerini özgür hissedebilecekleri birçok esneklik ve çeşit sunar. Daha çeşitli restoran ve mutfaklar, daha az kıyafet prosedürü, daha fazla eğlence ve aktivite..

Toplamda 16 cruise gemisine sahip olan firma, 7 adet cruise gemisinin de siparişini vermiş durumdadır. Denizlerdeki en yenilikçi cruise gemilerine sahip olan Norwegian aynı zamanda misafirperver ve kullanıcı dostu kullanım alanları ile ön plandadır. Bir Amerika şirketi olan Norwegian Cruise Line’ın özgürlük vurgusunu geminin hem kullanım hem de hizmet alanında en güçlü şekilde hissedebilirsiniz.

Norwegian Cruise gemileri, sunduğu imkanlar ile özellikle ailelerin favorisidir. Eğlence hizmetleri ve yemekleri her zaman yüksek puanlara sahiptir. Breakaway sınıfı cruise gemileri özellikle renkli ve yüksek su kaydırakları ile adeta yüzen bir eğlence adası gibidir. Çocuklar tarafından oldukça çok sevilmektedir. Çocuklar oldukça verimli vakit geçirirken aileler de yalnız kalma ve dinlenme fırsatı yakalarlar. Gemilerinin arka kısmında bulunan dev ekranlar ve büyük havuzlar, havuzun çevresinde yer alan dinlenme alanları ile Spice H20 yolculara bambaşka bir deneyim sunar.

Büyükler için Spa ve masaj hizmetleri gemide sunulan özellikler arasındadır. Geceleri ise Norwegian Cruise gemilerinde hayat bitmez ve dünyanın en ünlü şovları olan Burn the Floor ve Rock of Ages’i izlemek için harika bir fırsat doğar.

Norwegian Cruise Line’da farklı kabinler ve konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Jakuzili villa tipi odalar, özel egzersiz alanına sahip odalar ya da havuzlu odalar bu örneklerden birkaçıdır. Bu odaları tercih eden yolcular aynı zamanda gemide de özel hizmet alma hakkına sahip olurlar.

Norwegian Cruise gemilerinde akşam yemekleri oldukça leziz olup restoranları da oldukça konforludur. Genel cruise gemilerinde olduğu gibi bir giyim tarzı yoktur ve herkes rahat bir şekilde dilediği gibi kıyafet tercih edebilir.

Özellikle Karayipler, Küba ve Bahamalar çevresinde hareket eden cruise gemileri bu rotada oldukça deneyimlidir. Aynı zamanda cruise rotaları arasında Alaska, Avustralya, Yeni Zelanda, Bermuda, Küba, Avrupa, Hawaii, Meksika, Panama Kanalı, Güney Amerika, Akdeniz ve Asya yer almaktadır.

Norwegian Cruise turlarıyla ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın