Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

>
Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

21 Aralık 2023
image

Freestyle Cruising (Serbest Seyahat) felsefesi ile yola çıkan Norwegian Cruise Line, misafirlerine her alanda birçok seçenek sunmayı hedefleyen yenilikçi bir gemi şirketidir. Bu anlayış ile misafirlerine seyahatleri boyunca kendilerini özgür hissedebilecekleri birçok esneklik ve çeşit sunar. Daha çeşitli restoran ve mutfaklar, daha az kıyafet prosedürü, daha fazla eğlence ve aktivite.. Norwegian Cruise’da bir gemi seyahatinin nasıl bu kadar farklı olduğuna şaşıracaksınız.

Ana restoranındaki çeşitliliğin yanı sıra A la Carte restoranları ile de misafirlerine seyahatleri boyunca tüm dünya mutfaklarını deneyimleme imkanı sunar. Klasik iki oturumlu yemek düzeninin haricinde Norwegian Cruise gemilerinde akşam yemeği 17:30’da başlar, gece yarısına kadar devam eder. Sushi ya da Tapas Barda, açık büfede, Steak House’da, İtalyan ya da Fransız restoranında… Ne zaman nerede yemek yiyeceğinizin seçimi tamamen size aittir. Hepsinin yanında 24 saat oda servisi imkanı da mevcuttur.

Tüm Dünya denizlerinin yanı sıra Manhattan, New York başlangıçlı programları büyük talep görür. Bu programların uğradığı ve Norwegian Cruise’a ait olan küçük bir cennet parçasını anımsatan Great Stirrup Cay Adası’nın koyları, ince ve bembeyaz kumları palmiyelerle kaplı bitki örtüsü, gölleri ve turkuaz denizi ile ziyaretçilerinin aklından bir daha çıkmıyor.

Norwegian Cruise Line’da daha izole bir tatil geçirmek isteyenler için de seçenekler bulunmaktadır. Suit ve villalarında özel Jakuzi, havuz hatta özel egzersiz alanı imkanı sunmaktadır. Bu kabin tiplerini tercih edenler aynı zamanda gemiye giriş çıkışta ve içerideki tüm rezervasyonlarda öncelik hakkı kazanırlar.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın