Neden Çocuğunuzla Gemi Turu Yapmalısınız?

Neden Çocuğunuzla Gemi Turu Yapmalısınız?

>
Neden Çocuğunuzla Gemi Turu Yapmalısınız?

Neden Çocuğunuzla Gemi Turu Yapmalısınız?

14 Aralık 2023
image

Sömestir tatili ya da yaz tatili yaklaştığı zaman çocuklu aileler çocuklarıyla hem konforlu hem de eğlenceli bir tatil arayışına giriyor. Çocuklarla tatile çıkmak bazı aileler için zorlayıcı gibi görünse de aslında herkesin keyif alacağı ve mutlu döneceği tatiller yaşamak da mümkün. Eğer tatil köylerinden sıkıldıysanız ya da yazlığa gidip biraz daha yorulmak istemiyorsanız çocuklarınızla gemi turu yapabilirsiniz. Çocukla gemi turu yapmak zannedildiği gibi zor olmamakla birlikte oldukça keyifli ve konforlu bir tatil deneyimi yaşatıyor. Pek çok sosyal aktivitenin yer aldığı, çocukların güvenle eğlenebildiği ve ailelerin de diledikleri gibi dinlenebildiği gemi turları, pek çok tatil seçeneğinden daha rahat bir alternatif oluyor. 

Çocukların Güvenliği ve Sağlığı Daima Önemli

Cruise gemilerinden merdiven aralıkları, balkonlu kabin aralıkları ve animasyon salonlarının ışıklandırması gibi her detay çocukların güvenliği düşünülerek tasarlanıyor. Böylece çocuklar tatil yaparken ebeveynler onların güvenliği ile ilgili endişeye kapılmıyor. Aynı zamanda ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte deniz turuna katılma konusundaki en büyük kaygıları, onların hastalanma ihtimali. Çocukların hastalanması halinde gemi turlarında doktor ve sağlık ekibi de bulunuyor. Bu sayede herhangi bir acil durum yaşandığında ya da tedavi ihtiyacı olduğunda hızla müdahale edilebiliyor.

Anne ve Babalara Daha Çok Bağımsız Vakit Yaratacak Çocuk Bakım Hizmetleri

Anne ve babalar yalnız kalmak istediklerinde ya da baş başa farklı aktivitelere katılmak istediklerinde çocukla gemi turu yapmak yine oldukça avantajlı bir seçenek oluyor. Çünkü gemi turlarında her yaştan çocuğun katılabileceği ve eğitmenlerin bulunduğu çocuk kulüpleri var. Üstelik bu çocuk bakım hizmetlerinden, gemi merak ettiğiniz bir şehre yanaştığında siz şehri gezerken de yararlanabilirsiniz.

Çocukların Doyasıya Eğleneceği Etkinlikler

Gemi turları çocuklara yönelik çok sayıda eğlenceyi ve etkinliği barındırıyor. Gemi yolculuğun sırasında çocuklarınızı bırakabileceğiniz eğlenceli animasyonlar, gün boyunca süren yarışmalar, yüz boyama aktiviteleri, tırmanma duvarı, çocuk havuzu, Aquapark, su kaydırağı, oyun makineleri ve mini golf gibi etkinlikler bulunuyor. Çocuklar, aynı zamanda Mini Club’daki diğer çocuklarla kaynaşarak tatil boyunca güzel arkadaşlıklar da kurabiliyor. Üstelik çocukla gemi turu yapan aileler için her yaş grubundaki çocuklara özel etkinliklere, gemi içerisinde mutlaka yer veriliyor. Çocuklar kendileri ve yaş grupları için özel hazırlanan aktivitelere katılırken ebeveynler de keyifli organizasyonlarla güzel anlar yaşıyor ya da havuz kenarında dinlenmenin tadını çıkarıyor. Böylece çocukla gemi turu, ebeveynlerin kendilerine bolca vakit ayırabildikleri bir tatil deneyimine dönüşüyor.

Damak Tatlarına Uygun Birbirinden Leziz Yeme-İçme Seçenekleri

Çocukla gemi turu yapmayı düşünen ailelerin aklına takılan soru işaretlerinden bir tanesi de yeme–içme olanakları oluyor. Çünkü bilindiği üzere bazı çocuklar fazlaca yemek seçebiliyorlar. Bunun için de gemi turlarında açık büfe restoranlardan A la Carte restoranlara kadar pek çok alternatif mevcut. Çocukların zevkle tüketeceği birbirinden farklı ve leziz yemek seçeneklerinin bulunduğu bu restoranlarda çocuklar gerçekten karınlarını doyuruyor ve enerji yüklenerek eğlenmeye devam ediyor. Eğer çocuklarınızın sağlıklı gıdalar tüketmesini önemsiyorsanız organik meyve ve sebzelerden oluşan seçenekleri, çocuklara özel hazırlanan yoğurtları ve sağlıklı çorbaları, gemi turlarında kolayca bulabilirsiniz. Çocukların en sevdiği yiyeceklerden olan hamburger, patates kızartması, makarna ve köfte de restoran menülerinde kendine yer buluyor.

Bütün bu hizmetler göz önünde bulundurulduğunda çocukla gemi turuna katılmak, tatile çıkmak isteyen çocuklu aileler için en ideal seçeneklerden bir tanesi oluyor. Eğer siz de hayalinizdeki gemi turunu çocuğunuzla yaşamanın zor olacağını düşündüğünüz için erteliyorsanız hiç vakit kaybetmeden Cruise Planet’ten düşlediğiniz yolculuğu seçmeye başlayabilir ve valizlerinizi hazırlamak üzere işe koyulabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın