Karayip ve Bahamalar Cruise Turları

Karayip ve Bahamalar Cruise Turları

>
Karayip ve Bahamalar Cruise Turları

Karayip ve Bahamalar Cruise Turları

20 Aralık 2023
image

Beyaz kumsalları, egzotik doğası ve parıldayan masmavi denizi ile birçok filmin mekanı olan Karayip Denizi ve Bahamalar, dünyada en çok görülmek istenen yerlerin başında gelmektedir. Balayı çiftlerinin rüyası olan bu muhteşem deniz coğrafyası, Orta Amerika’da yer alır ve farklı kültürlere sahip birçok ülkeyi de çevresinde barındırır.

Karayip Denizi ve Bahamalar, Türkler tarafından çok merak edilmesine rağmen oldukça uzak bir mesafede yer alması, yakından tanımadığımız bir coğrafya olması sebebiyle çok kolay gidilebilen rotalardan biri değildir. Bu nedenle bölgeyi iyi tanıyan, içerisinde rehberler bulunan ve uzak mesafede olmasına rağmen aynı odada kalma avantajı ile dinlenme imkanı sunan cruise turları bu ülkeleri görmek için büyük avantaj sağlamaktadır.

İstanbul – Miami uçuşunu içeren Karayip – Bahamalar cruise turları, Miami hareketli olarak gerçekleşmektedir. Miami’den hareket eden ve son derece donanımlı olan cruise gemileri, Karayip ve Bahamalar denizlerinde birbirinden renkli şehirlere uğramaktadır.

Miami: Miami’ye uçakların iniş yapmasının ardından gemiye binilecek zamana kadar şehri gezme fırsatı olmaktadır. Florida eyaletinin 2. büyük şehri olan Miami, dinamik, eğlenceli hayatı ile Amerika’nın gözde sahil şehirleri arasında yer alır. Miami gezisinden sonra cruise gemisine binilir ve diğer limanlara doğru son derece keyifli bir yolculuk başlar.

Roatan, Honduras: Roatan Adası, adalar topluluğunun en büyük adasıdır. Masmavi koyları, rengarenk balıkları ve mercan adaları ile turun en renkli duraklarından biridir. Roatan’ın deniz kültürünü tanımak üzere ada içerisinde düzenlenen kara turlarına katılabilir ya da dalış yaparak sualtının büyüleyici dünyasına adım atabilirsiniz.

Costa Maya, Meksika: Unesco’nun koruma altına aldığı Chaccoban Kalıntıları’nın yer aldığı Costa Maya, cruise turunun en ilgi çekici duraklarından biri. Costa Maya limanından yaklaşık 1 saat uzaklıkta yer alan ve Mayalara ait şehrin izlerinin bulunduğu bölge aynı zamanda Maya piramitlerine de ev sahipliği yapması açısından önemli.

Cozumel, Meksika: 40 km uzunluğundaki bir ada olan Cozumel, bir Karayip adasıdır. Yine Mayalar’a ait bir yerleşim yeri olması sebebiyle birçok tarihi eser ve antik kenti bu turda görebilirsiniz. Ada çevresinde birçok resif bulunmakta olup, dalgıçlar için de en iyi dalış noktalarından biridir. Eğer dalış bröveniz varsa Karayip turunda yanınıza almayı unutmayın. Cozumel’de aynı zamanda Meksika mutfağının en leziz yiyeceklerinin de tadına bakabilirsiniz.

Havana, Küba: Karayipler turunda en çok merak edilen ve Küba’nın başkenti olan Havana, en fazla konaklama yapılan noktalardan biri. Ortalama 2-3 gün boyunca burada konaklayarak Havana içerisinde düzenlenen kara turlarına katılabilir ve bu efsanevi kültürüyle Havana’yı yakından tanıyabilirsiniz. Kendinize birçok hediyelik eşya ve özel Havana purosundan alarak Karayipler cruise hatırası edinebilirsiniz.

Nassau: Bahamalar’ın başkenti olan Nassau tarihi boyunca Karayip korsanlarının en çok uğradığı limanlardan olmuştur. Muhteşem limanı ve masmavi denizi ile Karayipler cruise turunun en renkli durakları arasında yer alan Nassau’da aynı zamanda korsanlara ithafen yapılmış korsan müzesini de gezme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Karayip ve Bahama Cruise turlarıyla ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın