Cruise Planet’ten Yeni Konsept: House of Cruising

Cruise Planet’ten Yeni Konsept: House of Cruising

>
Cruise Planet’ten Yeni Konsept: House of Cruising

Cruise Planet’ten Yeni Konsept: House of Cruising

14 Aralık 2023
image

Gemi turlarına ilgi her geçen gün artıyor. Dünyanın en güzel limanlarını gezerken valiz toplama derdi olmadan seyahat edebilme özgürlüğü büyük rahatlık yaşatıyor. Her bütçeye uygun gemi turları ile 7’den 77’ye hitap eden gemi turları ile Cruise Planet, cruise deneyimini ilham veren bir hikayeye dönüştürmek için Türkiye’de ilk kez House of Cruising konsepti ile bir cruise showroom’unu hayata geçirdi. Samimi, profesyonel ve kişiselleştirilmiş bir cruise deneyimi için Cruise Planet’in yeni evi House of Cruising‘i yakından tanımaya hazır mısınız?

Global pazarda 40’ıncı yılını kutlayan, 73 ülkede 554’ün üzerinde satış ofisi olan HIS Travel’ın Japonya’da 20 yıldan bu yana faaliyette olan markası Cruise Planet Türkiye’nin ilk ve tek cruise arama motoru olma unvanına sahip. Çatısı altında 13 adet 5 yıldızlı gemi şirketi, 8 adet 6 yıldızlı keşif gemisi ve tüm dünya nehirlerinde hizmet veren bir çok nehir gemisi bulunan Cruise Planet, her seyahatin bir hikaye olduğu inancıyla ülkemizde bir ilki yaşatarak House of Cruising konseptiyle gemi turlarını farklılaştırıyor.

House of Cruising Konsepti

Denize bakmak kadar denizde olmak da isteyenler için deneyim odaklı bir konsept olan House of Cruising, bir cruise showroomu olarak hizmet veriyor. Alışılmış tur hizmetlerinin tasarımından oldukça farklı bir tasarımı bulunan House of Cruising‘de kendinizi çok özel hissedeceksiniz. Bir gemideymiş hissini veren özel dekorasyonu ile İstanbul’un merkezi Nişantaşı’nda yer alan House of Cruising, yeni gemi seyahati rotalarından tutun da her bütçeye uygun öneriler ve ayrıcalıklı gemi yönlendirmeleriyle sizi anlayan bir rehberlik vadediyor. Kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz House of Cruising, içeriye adımınızı attığınız ilk andan itibaren sizi büyüleyecek. 17 Aralık’ta muhteşem bir açılış ile misafirlerine kapılarını açan Cruise Planet’in House of Cruising konseptli showroomu, dünya denizlerindeki gemi seyahatlerine dair benzersiz ürünlerle hizmet veriyor.

Açılışında da bu özel ürünlerin yer aldığı House of Cruising, Cruise Planet ile Norveç deneyimini yaşayan Mustafa Seven’in ‘Kuzeyin Güzellikleri’ sergisine de ev sahipliği yaptı. Birçok değerli ismin de yer aldığı açılışta cruise turlarına olan ilgiye ve heyecana ilham verdiğimiz için Cruise Planet olarak mutluluğumuz paha biçilemez. Siz de ilham almak, deneyimlemek ve denizler üzerinde hikayenizi yazmak için Nişantaşı House of Cruising‘e mutlaka uğramalısınız.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın