Gemi Turları ile Ramazan Bayramı Rotaları

Gemi Turları ile Ramazan Bayramı Rotaları

>
Gemi Turları ile Ramazan Bayramı Rotaları

Gemi Turları ile Ramazan Bayramı Rotaları

13 Aralık 2023
image

Bayramlar sene boyunca dinlenmek ve seyahat etmek için en ideal zamanlardan birisidir. Peki bayramda farklı bir tatil yapmak için cruise turlarını seçmeye ne dersiniz? Eğer cevabınız ‘’Evet!’’ ise, deniz üzerinde otel konforunda bir konaklama deneyimi yaşamanız mümkün. Yüksek standartlara sahip cruise gemilerinde yeni yerler keşfederek tüm senenin stresini atabilir, valiz toplama sorunu yaşamadan farklı coğrafyaları kısa sürede gezebilirsiniz.

Ramazan Bayramı’nda gemi turu ile birbirinden güzel rotalar sizi bekliyor olacak. İşte her türlü imkana sahip gemilerle keşfedebileceğiniz rotalardan birkaçı.

Büyüleyici Norveç Fiyortları

Norveç Fiyortları gemi turları, Danimarka’dan yola çıkarak keşfedebileceğiniz doğal güzelliğe sahip rotalardan oluşuyor. Norveç Fiyortları turlarında Türkiye’den Almanya’ya yapılan uçak yolculuğunun ardından deniz yoluyla Danimarka’ya geçiliyor. Danimarka’ya ulaştıktan sonra fiyort yolculuğu da başlamış oluyor. Seçiminize göre iç kabinlerde veya deniz manzaraları kabinlerde yapacağınız yolculuk boyunca gemide gündüz ve gece saatlerinde eğlence, animasyon ve çeşitli gösteriler düzenleniyor. Keyifli vakit geçirmenize yardımcı olacak eğlenceli etkinliklerin yanı sıra gurme lezzetler de sizi bekliyor olacak. Çocuklar için eğlenceler, yüzme havuzları, fitness gibi ek olanakların da bulunduğu gemi turlarında son derece konforlu bir ortamda Norveç’in büyüleyici manzaralarını seyre dalabilirsiniz.

Sonsuz Mavilik: Ege ve Akdeniz

Gemi turları demek masmavi denizler ve muhteşem manzaralar demek. En çok tercih edilen bir başka tur rotaları da Ege ve Akdeniz. Genellikle İtalya’dan başlayan Ege ve Akdeniz gemi turlarıyla kendinizi sonsuz maviliklerin içinde bulabileceğiniz büyüleyici manzaralara hazır olun. Etkileyici bir coğrafyaya sahip Ege ve Akdeniz rotasında; Girit, Santorini gibi meşhur Yunan adalarını keşfederken, aynı zamanda Karadağ’ın etkileyici sahil kenti Kotor’u da ziyaret edebilirsiniz. Akdeniz’in çeşitli liman kentlerini içeren tur programları, Fransa ve İspanya gibi ülkelerin de durak noktası. Genellikle uçuş programları ve liman ulaşımlarının da dahil olduğu Ege ve Akdeniz turlarıyla konforlu ve eğlenceli rotalarda tatil fırsatı sizi bekliyor.

Büyük Britanya ve İzlanda

Büyüleyici doğasıyla kendine hayran bırakan Büyük Britanya ve İzlanda rotası, Kuzey coğrafyasının etkileyici manzaralarını gözler önüne seriyor. Oldukça konforlu bir seyahat deneyimi yaşayacağınız tur, İstanbul’dan Londra’ya yapılacak uçuşla başlıyor. Londra’dan Dublin’e geçildikten sonra seyre başlayan lüks gemi içerisinde Belfast, Reykjavik, Akureyri, Liverpool kentleri de ziyaret edebilirsiniz. Etkileyici doğasıyla beğeni toplayan İrlanda, İzlanda ve İngiltere’nin görülmeye değer manzaraları eşliğinde profesyonel rehberlik hizmeti de almayı tercih edebilirsiniz.

Balkanların Kalbine Yolculuk: Büyük Tuna Nehri Turu

Tuna Nehri üzerinde konumlanan kentleri keşfedebileceğiniz Büyük Tuna Nehri gemi turlarında, Doğu Avrupa’nın en güzel liman şehirlerini görebilirsiniz. Oldukça geniş bir rotadan oluşan Büyük Tuna Nehri tur programları; İstanbul’dan Avusturya’nın Viyana kentine uçakla ulaşım sağlandıktan başlıyor. Viyana Limanı’ndan hareket ettikten sonra Bratislava, Budapeşte, Mohaç, Vukovar, Novi Sad, Donji Milanovac, Belgrad rotalarıyla seyahat keyfi devam ediyor. Program boyunca profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti sunulurken, lüks nehir gemisinde çeşitli eğlenceler ve canlı müzik eşliğinde keyifli akşamlar sizi bekliyor olacak.

Bembeyaz Alaska Rotası

Bembeyaz bir rüyayı andıran Alaska rotasında İstanbul’dan Münih aktarmalı uçak yolculuğuyla Kanada’nın Vancouver kentine ulaşım sağlanıyor. Arzu eden yolcular Vancouver’da yapılan şehir turlarına katılabiliyorlar. Vancouver’a ulaştıktan bir gün sonra limandan hareketle Alaska’nın Inside Passage, Tracy Arm/Juneau, Skagway, Glacier Bay Ulusal Parkı, Ketcikan gibi görülmeye değer lokasyonları keşfe çıkabilirsiniz. Havalimanı transferleri ve rehberlik hizmetlerinin sunulduğu tur kapsamında konaklama ve gemi içerisindeki aktiviteler de misafirlerin konforlu ve keyifli bir tatil deneyimlemelerine olanak sağlıyor.

Eğer siz de birbirinden muhteşem ülkelerde rüya gibi bir tatil yapmak isterseniz cruiseplanet.com’u ziyaret edebilir, muhteşem bir gemi yolculuğuna adım atabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın