Farklı Bir Balayı Tatili Arayanlara: Cruise Turları

Farklı Bir Balayı Tatili Arayanlara: Cruise Turları

>
Farklı Bir Balayı Tatili Arayanlara: Cruise Turları

Farklı Bir Balayı Tatili Arayanlara: Cruise Turları

21 Aralık 2023
image

Evlilik ve düğün süreci çiftlerin en heyecanla bekledikleri dönemlerden biridir. Evlenme kararı ile başlayan bu süreç, içerisinde verilmesi gereken birçok karar, alınması gereken yeni eşyalar ve birçok plan eşliğinde geçer. Bu planlar arasında en önemlilerden biri de kuşkusuz ki balayı planıdır. Heyecanının yanı sıra koşturmaca içinde geçen bugünlerin ardından gelecek dinlendirici bir balayı, çiftlerin hem yorgunluğunu atmasına yardımcı olacak, hem de yeni hayatlarına keyifli bir başlangıç yapmasını sağlayacaktır.

Evlilik ve düğün planları arasında balayı için bir rota belirlemek, uçak biletlerini satın almak, konaklamayı ayarlamak ve gezilecek yerler hakkında araştırma yapmak bile başlı başına uzun soluklu bir iştir. Cruise balayı turları ise bu noktada çiftlerin imdadına yetişir ve neredeyse tüm tatil planları cruise turları sayesinde hızla çözülür. Çiftlere kalan ise yalnızca gideceği cruise rotasını belirlemek ve fiyatlarını inceleyerek uygun firmayı seçmektir.

1 hafta boyunca muhteşem imkanlara sahip bir gemide olmak, valiz toplama derdi olmadan birkaç ülke görmek, her sabah farklı bir liman şehrine uyanmak balayı çiftlerinin dinlenirken eğlenmesini de sağlar. Cruise gemisinde yer alan ve her ülkenin eşsiz lezzetlerini barındıran restoranlarda, çok uzağa gitmeden yeni lezzet deneyebilir, cafe barlarında eğlenerek istediğiniz saate kadar gecenin tadını çıkarabilirsiniz. Animasyon şovlarını izleyerek eğlenebilir ya da odanızın balkonuna çıkarak gemi seyrinin tadına varabilirsiniz.

Cruise Turlarında Balayı Çiftlerine Özel Seçenekler

Dinlenmeye ihtiyacı olan çiftler aynı zamanda balayı gezilerinde şımartılmayı da hak eder. Cruise gemileri de bunun için normal müşterilerine kıyasla farklı seçenekler de sunarlar. Çiçekler ve balonlarla süslü bir oda, odaya kahvaltı ve köpüklü şarap imkanı, ikramlarda ve SPAmasaj hizmetlerinde indirimler, kaptan köşkünde bir gezi, romantik bir akşam yemeği çiftlere sunulan seçenekler arasındadır.

Balayı Turlarında Yunan Adası Seçeneği

Bembeyaz sokakları, pırıl pırıl denizi, insanın içini ısıtan enerjisi ile Yunan Adaları, balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği rotalar arasındadır. Hem gemi rotasının kısa olması sayesinde adalarda daha fazla kalma imkanı da doğar. Mykonos’ta muhteşem günbatımı, Santorini sokaklarında bisikletle gezmek, Patmos’un sokaklarında el ele yürüyerek dinlenmek, muhteşem Yunan restoranlarında leziz mezelerin ve deniz ürünlerinin tadına bakmak balayı çiftlerinin en çok yaptığı aktiviteler arasındadır.

Siz de balayı planını sadece gemi turunuzu seçerek kolayca yapmak, yolculuk boyunca gemide eğlenmek, valiz toplamadan her sabah farklı bir şehri keşfetmek isterseniz cruise turlarını inceleyerek sizin için uygun olanı seçebilir ve heyecanla balayınızı beklemeye başlayabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın