Cunard Cruises

Cunard Cruises

>
Cunard Cruises

Cunard Cruises

21 Aralık 2023
image

Cunard’da yeni misiniz? Bu ilk seferinizde kendinizi eşsiz bir muameleye hazırlayın. Gemiye bindiğiniz anda gözle görülür bir şekilde gemideki açık alanların fazlalığı dikkatinizi çekecek. Kabin sayısını nispeten daha az tutup ortak kullanım alanlarının genişliğine önem veren bu butik gemilerin devasa atriumları size kendine hayran bırakacak.

Queen Elizabeth, Queen Victoria ve Queen Mary olmak üzere üç gemi ile misafirlerine hizmet veren Cunar Cruise; servis kalitesi, dünyaca ünlü otoriteler tarafından Beyaz Yıldız Servis tescilli çalışanları ile en üst düzeyde memnuniyet hedeflemektedir. 160 yıl önce Samuel Cunard tarafından transatlantik posta gönderimi için kurulan Cunard, o zamandan miras kalan servis kalitesini her geçen gün daha üst seviyeye taşımayı hedeflemiştir.

Cunard, gemide geçirilen zaman ile karada geçirilen zamanı dengede tutmak konusunda en başarılı cruise şirketlerindendir. Zarif çizgileri içinde on beş restoran ve bar, beş yüzme havuzu, tam boy bir tiyatro, Casino, Canyon Ranch SpaClub, 3D sinema, tam ölçekli yüzen planetaryum ve denizdeki en büyük dans pisti ile Cunar, “Siz sadece size nereye götürmemizi istediğinize karar verin.” mesajı göndermektedir.

Tüm bunların yanı sıra Cunard evcil hayvan kabul eden, hatta dört ayaklı misafirlerini için özel kulübe ve alanları bulunan en hayvan sever cruise şirketidir.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın