Cruise Turları Hakkında Merak Edilenler

Cruise Turları Hakkında Merak Edilenler

>
Cruise Turları Hakkında Merak Edilenler

Cruise Turları Hakkında Merak Edilenler

21 Aralık 2023
image

Farklı tatil deneyimleri yaşamak ve seyahati boyunca farklı yerler görmek isteyenler için cruise turları oldukça elverişli bir tatil planı sunuyor. 3 – 7 – 10 gecelik konaklama seçenekleri ile tüm tatil boyunca deniz üzerinde olmanın keyfi bir yana, aynı zamanda cruise gemisinin içi de adeta yüzen bir tatil köyü gibi hizmet vermeye devam ediyor. Ancak cruise tatilini henüz denemeyenlerin aklında birçok soru dolanırken, planlamaya da nereden başlayacağını bilemiyor. İşte yeni bir tatil arayışında olanlar ve cruise tatili hakkında bilgi almak isteyenler için en çok merak edilen bilgileri aşağıda sizler için derledik.
 

Cruise Turu Fiyatları Hakkında

Genel kanının aksine cruise turu pahalı bir tatil türü değildir. Fiyat kıyaslaması yapmak gerekirse Akdeniz’de ya da Ege’de her şey dahil konsepti ile hizmet veren bir otelde konaklama ile eşdeğer olduğu söylenebilir. Cruise gemisinde konaklama tam pansiyon olarak gerçekleşir, yani konaklamaya kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği dahildir. Bu da herhangi bir tatilde yapacağınız fazla yemek harcamalarının önüne geçmenizi sağlar.

Yolculuk Boyunca Aktivitelere Katılma Şansı

Cruise gemileri ile tatil yapmayı düşünenlerin aklındaki sorulardan biri de, sürekli gemide olmanın sıkıcı olup olmadığıdır. Oysa cruise gemileri sadece bir ulaşım aracı değil, fazlasıyla keyifli bir yaşam alanıdır. Siz gemiden denize doğru bakmadığınız sürece yolculuk halinde olduğunuzu anlamazsınız bile. Bu devasa gemilerin içerisinde basketbol sahalarından sinemalara, amfi tiyatrolardan cafe barlara, alışveriş caddesinden açık havuzlara kadar her şey bulunur. Siz tüm saatler boyunca eğlence merkezinde yaşamanın keyfini çıkarıp, sabah uyandığınızda ise her seferinde yeni bir limana adım atarsınız.

Cruise Turlarında Kullanılan Para Birimi

Cruise turunda para birimi olarak Euro kullanılır. Bu nedenle gemiye binmeden önce dövizinizi hazırlamanız uygun olacaktır. Kimi cruise firmalarında Cruise Card sistemi bulunmakta olup, tüm paranız size verilen bir karta yüklenir. Yaptığınız alışverişlerde de ücret bu kartta bulunan paranız üzerinden düşer. Bu sayede gemide bulunduğunuz süre boyunca yanınızda cüzdan dahi taşımanıza gerek kalmaz.

Çocukla Tatil İçin Uygun Bir Seçenek

Çocuklu ailelerin tatilde ilk baktığı şeylerden biri, çocukları için yaratılmış özel alanlardır. Hem kendilerinin tatil boyunca huzursuz olmaması, hem de çocukların keyifli vakit geçirmesi için bu oldukça önemlidir ve cruise gemileri bu noktada çocuklar için en iyi seçeneklerden biridir. Oldukça güvenli ve korumalı alanlar sunmasının yanında çocuklar için oyun alanları, çocuklara özel şovlar ve çocuk bakıcıları bile bulunur. Size sadece programları takip etmek ve çocuğunuz için eğlenceli plan yapmak kalır.

Gidilen Şehirler İçin Özel Tur İmkanları

Cruise gemileri limana yanaştıktan sonra tatilin bir diğer keyifli kısmı başlar ve şehre doğru ilk adımı atarsınız. Peki yaklaşık 4 saatlik bir zaman diliminde şehri en hızlı nasıl gezebilirsiniz? Cruise gemileri misafirleri için özel şehir turları düzenler. Ekstra ücretli olan bu turlara katılarak şehri hızlı bir turla yakından tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Sorunsuz İnternet Bağlantısı

Günlük hayatımızın olmazsa olmazı olan internet cruise gemilerinde de en güçlü çeken halleri ile mevcut. İster ortak alanlarda, ister odanızda Wi-Fi bağlantısı ile internete bağlanabilirsiniz, böylece gerek işlerinizden gerekse sosyal hayatınızdan geri kalmamış olursunuz.

Cruise rotalarıyla ilgili bize ulaşmak ve detaylı bilgi almak için linke tıklayın.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın