Cruise Seyahati Yeniden Başladığında Görülmesi Gereken 10 Muhteşem Rota

Cruise Seyahati Yeniden Başladığında Görülmesi Gereken 10 Muhteşem Rota

>
Cruise Seyahati Yeniden Başladığında Görülmesi Gereken 10 Muhteşem Rota

Cruise Seyahati Yeniden Başladığında Görülmesi Gereken 10 Muhteşem Rota

12 Aralık 2023
image

Cruise gemileri sizi dünyanın en inanılmaz yerlerinden bazılarına götürebilir! Cruise rotalarıyla Karayipler’in mavi sularından, Alaska’nın buzullarına dünyanın en muhteşem yerlerini bavul açma-kapama derdi olmadan görebilirsiniz. Aşı uygulamalarının yayın hale gelmesiyle beraber 2021’e dair sevindirici haberler gelmeye başladı ve Birkaç cruise firması 2021’in nisan ayında başlayacak rotalarını açıkladı. Eğer siz de bizim gibi cruise seyahatini özlediyseniz, cruise seyahati yeniden başladığında herkesin görmesi gereken 10 Cruise rotası içeriğimizi hemen okumaya başlayabilirsiniz.

Büyük Britanya ve İzlanda

Büyüleyici doğasıyla kendine hayran bırakan Büyük Britanya ve İzlanda rotası, Kuzey coğrafyasının etkileyici manzaralarını gözler önüne seriyor. Oldukça konforlu bir seyahat deneyimi yaşayacağınız tur, İstanbul’dan Londra’ya yapılan uçuşlarla başlıyor. Londra’dan Dublin’e geçildikten sonra seyre başlayan lüks gemi içerisinde Belfast, Reykjavik, Akureyri, Liverpool kentleri de ziyaret edebilirsiniz. Etkileyici doğasıyla beğeni toplayan İrlanda, İzlanda ve İngiltere’nin görülmeye değer manzaraları eşliğinde profesyonel rehberlik hizmeti de almayı tercih edebilirsiniz.

Transatlantik

Eğer denizde ve birçok eğlenceli olanağa sahip gemide vakit geçirmeyi seviyorsanız, Transatlantik tam da size göre demektir. Çünkü Atlantik Okyanusu’nun gemiyle geçişi en az bir hafta sürmektedir. Bol dinlenmeli, huzurlu bir cruise seyahati için Transatlantik rotaları doğru bir seçim olacaktır.

Noel Pazarları

Avrupa’nın en güzel zamanlarından biri de hiç şüphesiz Noel dönemidir. Işıklar içindeki yerel pazarlar, renkli vitrinler ve süslü dev ağaçlarıyla Avrupa’da Noel, masalsı bir atmosferde kutlanır. Noel pazarlarını cruise ile gezmek ise bu deneyimi çok daha üst seviyeye taşıyacaktır. Kış döneminde cruise fikri, sizi ürkütmesin. Avrupa’nın en güzel nehirlerinde süzülerek, birçok farklı şehre uğrayan bir cruise gemisi ile Noel pazarlarını gezerek kış aylarında bile dolu dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

Hawaii

Kimler Hawaii’yi ziyaret etmeyi hayal etmez ki? Bu tropikal cennet ziyaretçilerine yeşil volkanik kayalıkları ve doğal güzellikleriyle başka hiçbir şeye benzemeyen bir deneyim sunuyor. Yıl boyunca birçok cruise şirketi Hawaii adalarına turlar düzenlemektedir.

Akdeniz

Yunan Adaları’ndan Fransız Rivierası’na, Akdeniz çevresinde bir gemi yolculuğu başlı başına muhteşem bir deneyim sunuyor. Her Avrupa severin hayalini kurduğu bir gemi yolculuğu ile Roma, Barselona, Monako, Atina ve Venedik’i ziyaret edebilirsiniz.

Güney Pasifik

Fransız Polinezyası’ndaki bir ada olan Bora Bora’ya yapılan gemi yolculuğu, U.S. News tarafından “dünyanın en iyi adası” seçilmiştir. Adanın üzerinde yükselen sönmüş bir yanardağ ile mercan resifi, berrak, turkuaz suda şnorkelli yüzme ve tüplü dalış imkanı sunar.

Alaska

Amerika Birleşik Devletleri’nin 49. eyaleti Alaska, buzullar ve karla kaplı dağların arasından geçerken nefes kesici manzaralar sunar. Alaska’ya yolculuklar genellikle mayıs ve eylül ayları arasında gerçekleşir ve tüm büyük kruvaziyer hatları buraya seferler düzenler. Kara gezileri ve deniz uçağı gezileri fiyortların ve buzulların en inanılmaz manzaralarını sunuyor.

Norveç Fiyortları

Şimdiye kadar yaptığım en güzel yolculuklardan biri, Norveç fiyortlarında bir yolculuk, dünyadaki en inanılmaz manzaralardan bazılarını sunuyor. Gezegende Geiranger’dan daha harika bir yer bulmakta zorlanacaksınız. Viking’in sunduğu 14 günlük yolculuğu şiddetle tavsiye ederim. Bonus olarak, Gece Yarısı Güneşi boyunca gezin ve 24 saat güneş ışığını tecrübe edin.

Galapagos

Galapagos Adaları, yaban hayatı izlemek için dünyadaki en iyi yerlerden biridir. Birkaç cruise firması, geçtiğimiz senelerde bu bölge için özel yeni yolcu gemileri inşa etti. Bu muhteşem Adalar, Ekvador kıyıları açıklarında Pasifik Okyanusunda yer alıyor.

Asya ve Pasifik

Avustraya ve Yeni Zelanda programlarında başlangıç noktası olan Auckland ya da Sydney’den bineceğiniz gemiler size Fiji’den Tahiti’ye, Havaii’den Bora Bora’ya kadar birçok limana götürebilir. Polinezya’nın kadim yerli halkı ile yakından tanışabilir ve palmiye ağaçlarının gölgesinde Turkuaz denizi izleyerek beyaz kumsallarda serinleyebilirsiniz. Bu programlarımızda genellikle başlangıç noktalarında gemi bir gece sabit kalır ve misafirlerimize Avustralya’nın enteresan sakinleri olan Kangrular, Koalalar ve diğer canlılarla tanışma fırsatı sunuyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Cruise Seyahati ve 2021 Yılındaki Yeni Normal Uygulamaları

Cruise Tatillerinde Sağlık Önlemleri Neler Olacak?

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın