Cruise Seyahati İçin Danışmanlık Almanın 5 Avantajı

Cruise Seyahati İçin Danışmanlık Almanın 5 Avantajı

>
Cruise Seyahati İçin Danışmanlık Almanın 5 Avantajı

Cruise Seyahati İçin Danışmanlık Almanın 5 Avantajı

12 Aralık 2023
image

Seyre doyum olmayacak manzaralar sunan bir cruise yolculuğu kulağa çok hoş geliyor, değil mi? Huzurlu ve rahat bir tatil yapmayı kim istemez ki! Özellikle gemi yolculuklarına dair prosedürler karada yaptığınız seyahatlerden biraz daha farklıdır. Profesyonel bir seyahat acentesi makul hizmet bedeli karşılığında doğru bilgi sunabilmelerinin yanı sıra, seyahatinizi gönül rahatlığıyla geçirmenizi de sağlar. İşte bir seyahat danışmanıyla gemi seyahati rezervasyonu yapmanız için 5 sebep sizlerle.

ilgili içerik: Cruise Seyahatine Çıkmadan Önce Bilmeniz Gereken Ufak Ama Önemli Detaylar

1- Kusursuz Bir Tatilin Anahtarı: İşin Uzmanından Tavsiye Almaktadır

İster ilk seyahatinizi ister 100. seyahatinizi planlıyor olun, cruise seyahatlerinde uzmanlaşmış bir seyahat acentesi, seyahat tarzınıza, bütçenize ve programınıza tam olarak uyan bir yolcu gemisi, gemi ve belirli bir cruise hattı bulmanıza yardımcı olabilir. Sınırlı bir bütçeye sahip ve aktif, sahili seven bir aile gezgini misiniz? Yoksa esnek bir programı olan ve spa bakımları arasında kitap okumaktan başka bir şey yapmamayı arzulayan, bütçesi daha esnek emekli bir kruvazör mü?

Uzmanlık alanı cruise olan bir seyahat acentesi, size en uygun kabin tipini bulmak için belirttiğiniz tüm kriterlerinizi göz önünde bulunduracaktır. Ayrıca seyahat danışmanınız ilgi alanlarınıza göre size aktiviteler, restoranlar ve hatta denemeniz için kıyı gezileri hakkında size harika ipuçları verecektir.

2- Seyahat Danışmanları Size En Uygun Fırsatları Belirler

Seyahat danışmanları çok sayıda rezervasyonla ilgilendikleri için, genellikle kruvaziyer hatlarından grup indirimleri için pazarlık yapabilirler. Bu gibi durumlarda, iyi bir danışman, kabininizi rezerve ettiğinde uygun bir indirim faydalanmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda kimi seyahat danışmanları size en uygun kampanyaları ve fırsatları belirleyecektir. Örneğin size hediye olarak verilen akşam yemeği paketi sayesinde tasarruf yapabilirsiniz.

3- Seyahatinize Başlamadan Önce Sık Sık Bilgilendirilirsiniz

Eğer unutkan bir yapıya sahipseniz endişeye gerek yok! Seyahat danışmanınız cruise yolculuğu tarihinden önce sizi birkaç kez bilgilendirecektir. Özel yemek paketleri, spa uygulamaları ve kıyı gezileri gibi şeyler için ne zaman rezervasyon yaptırmanız gerektiği konusunda size tavsiyede bulunacak olan seyahat danışmanları tatilinizi en iyi şekilde geçirmeniz için sizinle iletişimde kalacaktır. Aynı zamanda seyahat danışmanınız olası fiyat düşüşleri hakkında da sizi bilgilendirebilir ve sefer iptali, kabin yükseltilmesi ve liman değişimi gibi durumlarda sizi en hızlı şekilde uyarabilir.

4- Tatilin Olmazsa Olması: Huzur!

Hattın rezervasyonunuzda veya seyahatin kendisinde değişiklik yapması durumunda, seyahat acenteniz haklarınızı koruyacaktır. Eğer seyahatinizi iptal etmeye, sefer tarihinizi değiştirmeye veya seyahat öncesi uçuşlar veya otel rezervasyonları gibi eklentiler satın almaya karar verirseniz, acenteniz tüm küçük ayrıntıları halledecektir. Bu işler halledilirken sizde dört gözle beklediğiniz cruise tatiliniz için dinlenebilir, bavul listenizi hazırlayabilir ve gemide sizi nelerin beklediğine dair araştırmalarınızı yapabilirsiniz.

5- Fırsatlara Kolay Ulaşım

Eğer sık seyahat etmeyi planlıyorsanız, size özel paketler, çocuklar ücretsiz aktiviteler, indirimli içecek paketleri, Wi-Fi ücretleri hakkında son promosyonları anlatacak bir seyahat acentesi ile ilişki kurmanız bütçeniz açısından oldukça faydalı olacaktır. Bunun yanı sıra cruise geminize binmeden önce hangi prosedürlere tabi olacağınızdan, vize işlemlerinize kadar tüm karmaşık işlemleriniz hakkında bilgilendirmeyi seyahat danışmamanız yapacaktır.

Bonus: Cruise Planet ile Maviye Yolculuk Başlasın!

Dünyanın en büyük seyahat şirketleri arasında yer alan HIS Travel’ın yenilikçi markası Cruise Planet ile ayrıcalıklı hizmet alabilirsiniz. Sizlere en net ve güncel bilgileri sunan Cruise Planet, yolcu uzman ekibi ile sizlere sorunsuz bir cruise seyahati geçirmenizi vadediyor.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın