Cruise Planet ile Seyahat Etmeniz Gerektiğini Gösteren 7 Avantaj

Cruise Planet ile Seyahat Etmeniz Gerektiğini Gösteren 7 Avantaj

>
Cruise Planet ile Seyahat Etmeniz Gerektiğini Gösteren 7 Avantaj

Cruise Planet ile Seyahat Etmeniz Gerektiğini Gösteren 7 Avantaj

14 Aralık 2023
image

Türkiye’nin ilk ve tek cruise arama motoru olan Cruise Planet, bünyesinde tüm cruise markalarını barındırıyor. Üst seviyede bir hizmet sunan cruise planet, sağladığı hizmetler ve çizdiği rotalar ile bambaşka bir seyahat deneyimi yaşatıyor. Tüm bunları en doğru ve net bir şekilde aktarmanın yanı sıra, en iyi fiyat garantisi de sunuyor.

Lüks Gemiler

Cruise Planet’te listelenen gemilerin hepsi 5 ve 6 yıldızlı gemilerden oluşuyor. Bunun yanı sıra özel keşif gemileri ve nehir gemileri ile de hizmet veriyor.

Dinamik Paketleme Özelliği

Cruise Planet, satış yetkilisi olduğu 14 gemi şirketi ile çalışıyor. Ancak bunun yanı sıra, özel hazır paketler ve dinamik paketleme özelliği de sunuyor. Yani dilerseniz cruise seyahatiniz öncesinde ya da sonrasında birkaç otel konaklaması, uçak bileti, ekonomik ya da özel transfer talebinde bulunarak kendinize özel paket yaratabiliyorsunuz.

Beş Yıldızlı Otel Konforu

Gemide olduğunuzu hissetmeden, adeta bir 5 yıldızlı oteldeymişçesine tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Size her gün bambaşka bir manzara eşlik ediyor olacak.

Hızlı ve Güvenli Bilgilendirme

Güvenlik ve emniyet, Cruise Planet için ön planda tutuluyor. Misafirini anında bilgilendiren Cruise Planet, bu sayede yüksek kalitede hizmet sağlıyor.

Zengin Yeme-İçme Konsepti

Cruise Planet gemilerinde sabah, öğle, akşam yemekleri, 5 çayları, gece ikramları, snack ikramları 24 saat ücretsiz sunulur. Ayrıca bazı gemilerde yine 24 saat boyunca tatlı, kahve, sandviç ve dilim pizza servisleri veren özel kafeler de yer alıyor. Gemilerin muhtelif yerlerinde her zaman ücretsiz çay, kahve ve su istasyonları da var.

Her Gün Farklı Bir Limanda Uyanmak

Cruise Planet’in sağladığı en büyük avantajlardan biri de tek seferde pek çok ülke ve şehir keşfetme şansı sunması. Çok sayıda deneyimi tek bir yolcuğa sığdırabileceğiniz bu yolculuklarda, her sabah bambaşka bir limanda uyanacak ve farklı maceralara atılacaksınız. Üstelik bunu yaparken bavul toplama, oradan oraya koşturma ve transfer stresi gibi yorucu süreçlerden de geçmeyeceksiniz.

Sınırsız Eğlence

Gemi seyir halindeyken sıkılmanız imkanız çünkü sınırsız etkinlik, eğlence ve aktivite sizi bekliyor olacak. Cruise Planet gemilerinde buz pistinden dans pistlerine, Broadway şovlarından konser ve partilere kadar aklınıza gelmeyecek kadar eğlence alternatifi yer alıyor.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın