Cruise ile Seyahat Etmenin En İyi 7 Özelliği

Cruise ile Seyahat Etmenin En İyi 7 Özelliği

>
Cruise ile Seyahat Etmenin En İyi 7 Özelliği

Cruise ile Seyahat Etmenin En İyi 7 Özelliği

12 Aralık 2023

Cruise tatilleri, özellikle son birkaç yıldır oldukça popüler bir hale geldi. Bundan 10 yıl öncesine baktığımızda pek çok insanın ilk tercih edeceği tatil seçeneklerinden biri olduğunu da söylemek zor. Sonrasında ise hem cruise turizminin hem de deneyim seyahatlerinin gelişmesi ve yaygınlaşmasıyla birlikte, neredeyse her insanın yapılacaklar listesinde bir cruise seyahatinin yer aldığını söyleyebiliriz. Tüm dünyayı gemiyle gezme fikrinden daha cazip ne olabilir ki? Daha önce hiç cruise seyahatine çıkmayı düşünmediyseniz, bu yazımızı okuduktan sonra fikrinizin değişeceğine oldukça eminiz.

1- Tek Seyahatte Birden Fazla Ülke Görmek

Cruise seyahatlerinin en can alıcı noktası aslında tatilcilere birden fazla ülkeyi ve şehri görme imkanı sunması. Günümüz dünyasının yoğunluğunda böylesine bir fırsatı en konforlu haliyle yaşayabileceğiniz seçeneklerden birinin cruise gemileri olduğunu söyleyebiliriz. Akdeniz’den Norveç Fiyortlarına, Baltık şehirlerinden Karayiplere ve hatta Uzakdoğu’ya kadar uzanan unutulmaz deneyimler yaşayabilirsiniz cruise tatillerinde.

2- Seyir Halinde Kaliteli Konaklama İmkanı

Elbette ki cruise gemileri arasında da belli farklar olabiliyor. Ancak genel olarak konsept her daim aynı. Her şey dahil lezzetli yemek servisleri ve kaliteli bir otel odasında konaklama imkanı sunan kabinler ile konforunuzdan hiçbir şekilde ödün vermeden tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca dünya şehirlerinin pek çok gurme lezzetini de yine gemi içerisinde deneyimle imkanı bulabilirsiniz.

3- Eğlence Merkezleri ve Sosyal Alanlar

Hemen hemen tüm cruise gemilerinde misafirlerin seyir halindeyken keyifli vakit geçirebilmeleri için sosyal alanlar bulunuyor. Cruise gemisinin büyüklüğüne bağlı olarak bu spor kompleksleri, güzellik ve SPA merkezleri, eğlence mekanları, sinema ve tiyatro salonları, alışveriş merkezleri gibi aklınıza gelebilecek her şeyi barındırıyor diyebiliriz. Adeta küçük bir şehir misali olan cruise gemilerinde, okyanusları aşarken sıkılmanızın imkanı yok anlayacağınız.

4- Kesintisiz Deniz Manzarası

Elbette ki bu seçeceğiniz kabine bağlı olarak değişiyor. Ancak sürekli olarak deniz görme fikri başlı başına kulağa hoş geliyor. Ayrıca sadece okyanus ya da deniz geçeceğinizi de düşünmeyin. Cruise gemileri göl ve nehirler üzerinde de seyir ediyor. İşte o zaman nefesinizin kesileceği manzaralar görmeye de hazır olun.

5- Fiyat/Performans Olarak En Uygun Tatil Seçeneklerinden Biri

Çoğu zaman cruise turlarında yemek, ulaşım ve konaklama gibi temel ancak bir o kadar da büyük giderleri zaten toplu bir şekilde satın almış oluyorsunuz. Bunun yanı sıra 4-5 yıldızlı otellere eş değer bir konaklama imkanı ve yemek servisi de elde ediyorsunuz. Cruise turları, kalite, konfor, eğlence, lüks ve keşif imkanlarını bir arada sunduğu için de aslında tek başınıza oldukça pahalıya gelebilecek bir deneyimi size çok daha uygun fiyata sunmuş oluyor.

6- Her Yaş ve Kesime Hitap Eden bir Seyahat Alternatifi

Cruise tatillerinin en iyi özelliklerinden biri de her yaş ve kesime hitap edebiliyor oluşu. Dinlenmek isteyen de eğlenmek isteyen de aynı gemide beklentilerini karşılayabilir. Dolayısıyla balayı, romantik kaçamaklar, tek başına tatilaile tatilleri, hepsi için cruise gemileri harika bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.

7- Alternatif Bir Tatil Seçeneği

Rutin tatillerden sıkılanlar için de oldukça ideal bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz cruise seyahatlerinin. Klasik şehir gezilerinden, deniz-kum-güneş üçlüsünden, her şey dahil otellerde tatil yapmaktan sıkıldıysanız eğer, cruise gemilerinin size bambaşka bir deneyim yaşatacağından emin olabilirsiniz. Hem de saydığımız tüm bu tatil rutinlerinden çok da uzaklaşmadan. Tek bir valizle, koşuşturmaca olmadan dünyanın bilinmeyen topraklarına ayak basabileceğiniz bu tatil deneyimini mutlaka yaşamanızı tavsiye ediyoruz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın