Celestyal Cruises

Celestyal Cruises

>
Celestyal Cruises

Celestyal Cruises

22 Aralık 2023
image

1986 yılında hizmet vermeye başlayan Celestyal Cruises, Türkiye’de en bilinir cruise firmalarından biridir. Merkezi Kıbrıs’ta bulunan Celestyal Cruises rotasını Yunan Adaları ve Doğu Akdeniz olarak belirlemiştir. Güler yüzlü ve yardımsever personeli sayesinde Celestyal Cruise turlarında kendinizi son derece özgür ve rahat hissedeceksiniz. Türkiye’de vizesiz olarak Yunan Adalarına gitmek isterseniz karşınıza çıkacak ilk firma kesinlikle Celestyal Cruise olacaktır. 2018 yılında Celestyal Cruises, dünyada kabul gören ve birçok cruise firmasının katıldığı Cruise Critic Cruiser Choise Ödülleri’nde verilen en iyi liman turu ve servis-eğlence kategorilerinde 4 ödüle layık görülmüştür. 2017 yılında ise Birleşik Krallık editörleri tarafından verilen en iyi hizmet ödülüne sahip olmuştur.

Celestyal Cruises Gemi Özellikleri

Her birinde konforu ve lüksü bir arada bulabileceğiniz gemileri sayesinde rüya gibi bir tatil geçireceksiniz. Balayı çiftlerinden çocuklu ailelere kadar geniş bir kitleye hizmet veren Celestyal Cruise her kesim için düzenlediği farklı aktiviteler ile deniz üzerinde gittiğinizi fark etmeden güneşin ve eşsiz manzaraların tadını çıkarmanıza yardımcı olmaktadır. Kuşadası kalkışlı turlar sayesinde vizesiz olarak Yunan adalarına doğru yolculuğa çıkabilirsiniz. Herhangi bir kişi sınırlaması olmadan Türkçe rehberlik hizmeti alabileceğiniz gemilerde ihtiyacınıza yönelik birçok hizmeti bulacaksınız.  İç ve dış kabinlerde konaklama sağlayabileceğiniz gibi kendi içinde kategorilendirilmiş suitleri de tercih edebilirsiniz.  4 yıldızlı gemileriyle hizmet veren Celestyal Cruises tur programı içinde farklı aktiviteler düzenlemektedir. Gün boyu havuz kenarındaki pool barlarda güneşin keyfini çıkarır ya da sauna ve spa merkezleri sayesinde kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Bunların yanı sıra casinolar, fitness merkezleri, güzellik salonu, çocuk kulubü, sağlık merkezleri ve daha birçok eğlence alanı hizmet vermektedir. Ayrıca akşam yemeği için de birbirinden farklı seçenekler sunulmaktadır. Başta Ege mutfağı olmak üzere Türk ve Dünya mutfağından da lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Kara Turları

Tur boyunca elbette sadece gemide vakit geçirmiyorsunuz. Karaya çıktığınız zamanlar içinde farklı seçenekleriniz olacak. Celestyal Cruises’un düzenlediği turlara katılabilir ya da herhangi bir yer seçip mükemmel manzaraların tadını çıkarabilirsiniz. Celestyal Cruises’un düzenlediği başlıca turlar Klasik Atina Turu ve Heraklion Knossos Sarayı Turu olacaktır. 

Celestyal Cruises ile Yunan adaları turunda ilk durağınız Mikonos Adası olacaktır. Mikonos’un beyaz boyalı evleri ve turkuaz denizi ile turunuza unutulmaz bir başlangıç yapacaksınız. Sonraki durağınız Girit olacak ki buranın muhteşem lezzetlerini mutlaka denemelisiniz. Bir başka unutamayacağınız durak ise elbette Santorini olacak. Bir volkanın patlaması sonucu oluşan bu yerleşim yeri dar sokakları ve manzarasıyla unutamayacağınız bir tatil geçirmenizi sağlayacak. Daha birçok küçük limana uğrayarak Ege ve Akdeniz’in harika manzaralarına Celestyal Cruise turu ile şahit olacaksınız. Her geçen gün filosuna yeni gemiler katarak Türkiye’de hizmet veren Celetyal Cruises sayesinde unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Celestyal Cruises’la seyahate çıkmak için detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın