Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line

>
Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line

22 Aralık 2023
image

Carnival Cruise Line, 1972 yılında Miami’de kurulmuş olan, günümüzün en büyük gemi seyahati şirketidir. Geleneksel gemi turu anlayışını “Eğlence Gemisi” olması özelliği ile tamamen değiştirmiş olan şirket; 24 adet gemisiyle tüm dünya denizlerinde misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaktadır.

Komedi kulüpleri, Jazz barları, piano barları, Latin müzikleri yapılan meydanları ile misafirlerine kendilerini hiç uyumayan bir şehirde hissettirmeyi hedefleyen gemi şirketinin ayrıca ödüllü Broadway Showları, gece kulüpleri ve casinoları da görülmeye değer.

Carnival Cruise Line, tüm gemilerinde, her yaş aralığındaki misafirlerine özel hizmet anlayışı ile, memnuniyet oranı en yüksek gemi şirketlerinde biridir. Havuzlar, su kaydırakları, golf ve basketbol alanları ve koşu parkurlarının yanı sıra çocukların gözdesi Carnival Camping ve yetişkin misafirlerin tercihi adult güneşlenme alanları ile herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir tatil imkanı sunmaktadır.

Carnival Cruise Line’ın eğlence gemilerinde klasik yemek oturumlarının yanı sıra, alışılmışın dışında olarak, misafirlerinin diledikleri saatte “A la Carte” olarak akşam yemeklerini almalarına imkan sağlayan özgür yemek oturumu da bulunmaktadır. Ana restoran ve açık büfenin haricinde; İtalyan usulü pizzacısı, Sushi barı ve Steakhouse restoranı da seçenekler arasındadır.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın