Balayında Gemi Turlarını Tercih Etmeniz İçin 7 Neden

Balayında Gemi Turlarını Tercih Etmeniz İçin 7 Neden

>
Balayında Gemi Turlarını Tercih Etmeniz İçin 7 Neden

Balayında Gemi Turlarını Tercih Etmeniz İçin 7 Neden

12 Aralık 2023

Hayatımızda yaşayacağımız en unutulmaz tatillerden biri de balayı. Tüm evlilik sürecimize nasıl özeniyorsak, balayımızın da bir o kadar mükemmel olmasını arzulamamız son derece olağan bir durum. Hem romantik hem de sürprizlerle dolu bir balayı için kendinizi tek bir destinasyon ile sınırlamayın deriz. Hem deniz hem de kültür sentezini bir arada yaşayabileceğiniz harika bir balayı için cruise turlarını tercih edebilirsiniz. Cruise turları sayesinde balayı tatilinizi unutulmaz kılmanız mümkün. Fakat sebepler sadece bununla sınırlı değil elbette. Balayı tatilinizde gemi turlarını tercih etmeniz için çok daha fazla sebebiniz var. İşte biz de bu sebepleri sizler için sıraladık.

1- Kış Mevsiminde Yaz Tatili Yapabilme İmkanı

Gemi turlarının sunduğu en güzel avantajlardan biri bu kesinlikle. Kıtalar arası bir seyahat yapacağınız için kış mevsiminde bile olsak siz yaz tatilinizi yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle balayınız için sıcak iklim yaşanan rotalardan birini tercih ederseniz hayalinizdeki balayı tatilinizi yaşamış olursunuz. İster gittiğiniz yerin altın sarısı kumlarında güneşin tadını çıkarın isterseniz de geminizdeki havuzun keyfini sürün. Seçim size ait.

2- Gemi Turları Size En Uygun Bütçeyi Sunar

Oldukça kapsamlı ve lüks bir yolculuğun yanı sıra, üzerine bir de pek çok şehri keşfetme imkanı sunuyor cruise turları. Ulaşım, konaklama, yemek ve gezi masraflarınız tek bir kalemde toplanmış oluyor. Dolayısıyla aslında bu açıdan baktığımızda gemi turlarının diğerlerine kıyasla daha ekonomik olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Siz de hiçbir ekonomik kaygı gütmeden balayınızın keyfini çıkarıyor olursunuz. Hesap kitap yapmadan sadece eşinize ve tatilinize odaklanabilirsiniz.

3- Lüks ve Konforlu Balayı Süitleri

Tıpkı otellerde olduğu gibi cruise turlarında da balayı çiftlerine özel olanaklar yer alıyor. Cruise gemilerindeki balayı süitleri de genellikle balkonlu, lüks ve geniş süitlerden oluşuyorlar. Bunun yanın sıra odanıza gelen kahvaltılar, çeşitli ikramlar ile hem romantizmin doruklarını yaşıyorsunuz hem de rüya gibi bir tatil yaşamış oluyorsunuz. Konfor, keyif ve romantizmi gemi turlarında aynı anda bulabilmeniz mümkün.

4- Her Gün Başka Bir Şehirde Uyanmak

Her gün başka bir şehrin manzarasına uyanmak tatilinize hem daha fazla romantizm hem de daha fazla renk katmış olacak. Siz beş yıldızlı otel konforunu yaşarken, bir yandan da her gün başka bir gün batımı manzarasına şahit olacaksınız. Hayal ettiğiniz şehrin sokaklarını hiç acele etmeden ve yorulmadan keşfetmenin hazzını da doyasıya yaşamış olacaksınız.

5- Tatilinizde Asla Zaman Kaybetmezsiniz

Tatilde yolda, transferde kaybettiğiniz vaktin hiçbirini gemi turlarında yaşamazsınız. Özellikle birden fazla yer keşfetmek için hiçbir şekilde acele etmenize de gerek yoktur. Yorucu değil, aksine sonsuz keyfin ve huzurun tadını çıkarabilirsiniz. Keşif geziniz bittiğinde odanızda sakince hazırlanabilir ve geminizin barında eğlenmenize bakabilirsiniz. İster havuz ister SPA keyfi yapın, isterseniz o gün lüks bir restoranda baş başa bir yemek yiyin. Tüm bunların hepsini sonsuz bir deniz manzarası eşliğinde gemi turlarında gerçekleştirebilirsiniz.

6- Deniz ve Kültür Tatili Bir Arada

Belirleyeceğiniz seyahat sürenize ve rotanıza göre hem deniz tatilini hem de kültür gezinizi aynı anda, yorulmadan gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü gemi turlarının sunduğu en güzel avantajlardan biri de bu zaten. Tur programınıza uygun olacak şekilde bir gününüzü dinlenmeye, diğer bir gününüzü ise keşfetmeye ayırabilirsiniz.

7- Erken Rezervasyon Fırsatları

Seçeceğiniz lokasyona bağlı olarak gemi tatilinizi çok önceden planlayabilir ve erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Tüm bunları hallettikten sonra size sadece unutulmaz balayınızı sakince beklemek kalıyor.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın