Asya ve Uzakdoğu Gemi Turları

Asya ve Uzakdoğu Gemi Turları

>
Asya ve Uzakdoğu Gemi Turları

Asya ve Uzakdoğu Gemi Turları

21 Aralık 2023
image

Kış mevsiminin yaşandığı bir ülkeden çıkıp, yaz mevsimine doğru uçmak ve kışlıkları çıkarıp bir anda güneşli güne başlamak yaşanacak en güzel deneyimlerden biridir. Üstelik uçaktan indiğiniz anda bambaşka bir kültür ile karşılaşırsınız ve keşfedilecek lezzetler, görülecek yeni yerler sizi bekler. Pasifik kıyılarında yer alan Asya ülkeleri, egzotik şehirleri, farklı mimarideki tapınakları, damak tadımızın tamamen dışındaki yemekleri ile en alışılmadık tatillerden birini yaşatır.

Türkiye’den aktarmalı uçuşlar ile gidilebilen Uzakdoğu ülkelerinde düzenlenen cruise turlarının da süreleri 11 ila 14 gün arasında değişir. Uçuş programı dahil şekilde planlanan cruise turlarında gemi Singapur Limanı’ndan ya da Malezya’da Kuala Lumpur’dan hareketle başlar ve Malezya, Tayland, Kamboçya ve Vietnam’ın en güzel liman şehirlerine uğrayarak gezisine devam eder.

Tam pansiyon konaklama konsepti ile hizmet veren cruise gemileri, yüzen bir beş yıldızlı otel gibidir. İçerisinde açık havuzlardan barlara, oyun alanlarından sinemalara kadar bir tatil otelinde arayacağınız tüm hizmeti barındırmaktadır.

Uzakdoğu Gemi Turları’nda Görebileceğiniz Şehirler

Kuala Lumpur

Malezya’nın başkenti ve en büyük şehri olan Kuala Lumpur, cruise gemilerinin mutlaka uğradığı şehirler arasında yer alır. Yemekleri, sanat etkinlikleri ve renkli gece hayatı ile dünyanın en çok seyahat etmek istenen şehri unvanını kazanmıştır.

Langkawi

Fotoğraflarda gördüğümüz muhteşem Asya fotoğraflarının birçoğu Langkawi’nin masmavi sularında çekilmiştir. 99 ada ile çevrili olan bu coğrafya dünyanın en harika doğal güzelliklerine ev sahipliği yapar. Yağmur ormanları, egzotik meyveler ve rengarenk balıklarla dolu bir deniz cruise tatilcilerini bekler.

Penang

Malezya’nın en büyük ve en görkemli budist tapınakları Penang’ta yer alır. Uzakdoğu mimarisini daha yakından görmek isterseniz kültürünü en iyi şekilde koruyan Penang’ta karadaki vaktinizi en iyi şekilde değerlendirecek bir plan yapmayı unutmayın.

Phuket

Uzakdoğu’nun en fazla bilinen ve merak edilen şehirlerinden olan Phuket, Tayland’ın tatil cennetidir. Masmavi suları, sabaha kadar devam eden gece hayatı ve tabii sokakta yapılan ayak masajları ile meşhurdur.

Koh Samui

Balayı adası olarak da bilinen Koh Samui, Phuket’in aksine sakin bir tatil ve dinlenme yeri olarak dikkat çeker. Palmiye ağaçlarının gölgesinde Hindistan cevizi suyu içmek, bembeyaz kumsallarsa yürüyüş yapmak için Koh Samui durağını listenize kaydedin.

Sihanoukville

Kamboçya’nın en ünlü tapınağı olan Angkor Wat’a en yakın şehir olan Sihanoukville, deniz ve safari turlarının en çok yapıldığı yerlerden biridir. Geniş ve heybetli ormanları, deniz canlılarındaki çeşitliliği ile dikkat çeker, zamanınızı doğru kullanabilirseniz burada dalış da yapabilirsiniz.

Asya ve Uzakdoğu gemi rotalarıyla ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın