Alternatif Tatilin Diğer Adı: Gemi Turları

Alternatif Tatilin Diğer Adı: Gemi Turları

>
Alternatif Tatilin Diğer Adı: Gemi Turları

Alternatif Tatilin Diğer Adı: Gemi Turları

14 Aralık 2023
image

Son yıllarda gittikçe daha popüler bir hale gelen gemi turları, farklı bir tatil deneyimi yaşamak ve pek çok şehir görmek isteyenlerin en ideal seyahat seçeneklerinden bir tanesi oluyor. Çünkü günler boyunca denizde yolculuk etmek, dilediğiniz şehirde karaya inip yeni yerler keşfetmek ve denizin ortasında neredeyse sınırsız olan imkanlardan yararlanmak kesinlikle unutulmayacak bir tecrübe. Eğer siz de farklı ülkeler görmek, denizden kopmadan seyahat etmek ve tatil köyü deneyiminden çok daha fazlasını yaşamak istiyorsanız gemi turları arasından seçim yaparak muhteşem bir maceraya başlayabilirsiniz. Gemi turlarında aradığınız her şey olmakla birlikte, aklınıza gelmeyen pek çok olanak daha bulunuyor.

Leziz Yemekler ve Doyasıya Eğlence Sizi Bekliyor

Denizin ortasında olduğunuzu düşündüğünüzde çok geniş bir yemek seçeneği bulamayacağınız yanılgısına kapılabilirsiniz. Oysa gemi turlarında durum hiç de zannettiğiniz gibi değil. Gemi turlarındaki restoranlarda çok çeşitli menüler sunulmakla kalmıyor, farklı dünya mutfaklarından yemeklerin hazırlandığı çeşitli restoranlar da yer alıyor. Yani gemi yolculuğunuz boyunca aklınıza gelen, hayal ettiğiniz hemen her türlü menüyü deneyebilirsiniz. Ancak, akşam yemekleri ve bazı özel geceler için yanınızda şık kıyafetler götürmeyi unutmayın. Çünkü gemideki akşam yemekleri filmlerdeki balo sahnelerini aratmıyor.
Ayrıca akşam yemekleri için öncesinde rezervasyon yapılması da gerekebiliyor. Böylece akşam yemeği planınızı önceden yapabilir ve kendinizi buna göre hazırlayabilirsiniz. Gemi turlarını cazip kılan detaylardan bir diğeri ise elbette çok eğlenceli aktiviteleri. Havuzdan saunaya, jakuziden spor aktivitelerine, danstan aerobiğe, alışverişten kütüphaneye, casinolardan müzik dinletilerine, tiyatro oyunlarından turnuvalara kadar standart bir tatil köyünde olanlardan çok daha fazla etkinlik gemi turlarında mevcut. Hatta kendinizi bir etkinlikten diğerine koşarken aklınızın kaldığı bir başka etkinlik için vakit yaratmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Yoğun Geçen Günlerin Ardından Bolca Dinlenebileceğiniz Konforlu Kabinler

Gemi turlarında konuklar için iç kabin, suit oda, balkonlu kabin ve dış kabin gibi seçenekler sunuluyor. Kabinler, konumlarına göre farklı fiyatlara sahip olabiliyor. Eğer sizin tercihiniz uygun fiyatlı bir yolculuk ise iç kabin tercih edebilirsiniz. Ancak, uykudan uyanıp gözlerinizi açtığınız o ilk anda denizi görmek istiyorsanız balkonlu ya da pencereli odaları da seçebilirsiniz. Yine de odada kalacağınız vaktin kısıtlı olacağını unutmamalısınız.

Konforlu ve Güvenli Bir Yolculuğa Hazır Olun

Gemi turu süresince her şey sizin güvenliğinizi düşünerek hazırlanıyor. Son teknolojiyle donatılmış gemilerin bakımları da düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Üstelik gemi turunda sarsıntıdan dolayı kendinizi kötü hissedeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu devasa gemilerde bulunan özel sistemler sayesinde gemilerin dalgalanma yüzünden sallanma ihtimali de en aza indiriliyor. Ayrıca gemilerdeki son teknoloji yön bulma teçhizatları, olumsuz hava koşullarına karşı gemiyi alternatif rotalara yönlendiriyor. Böylece, size de hem güvenli hem de müthiş konforlu bir gemi yolculuğu yaşamak kalıyor.

İhtiyacınız Olan Her Şey Gemide Sizin İçin Hazır!

Gemide olduğunuz için dünyadan bağlantınızın kopacağını düşünmemelisiniz. Gemi turundayken uydu üstünden dilediğiniz yeri kolayca arayabilirsiniz. Ayrıca tüm gemilerde iyi performans gösteren internet erişimi de bulunuyor. Hatta tatilde dahi iş yoğunluğundan kopamadığınız anlar oluyorsa faks gönderip alabilirsiniz. Gemilerde çok sayıda bulunan elektrik prizleri sayesinde elektronik cihazlarınızı da kolayca şarj edebilirsiniz. Ancak, yanınıza özel seyahat adaptörü almanızda fayda var.
Olmamasını dileriz elbette ama diyelim ki hasta oldunuz. İşte bu durumda gemide doktor ve hemşirelerden oluşan sağlık ekibi geniş tıbbi donanımı sayesinde size sağlık hizmeti verebiliyor. Dolayısıyla acil durumlarla ilgili denizde olduğunuz için herhangi bir endişeye kapılmanıza gerek kalmıyor.

Size En Yakın Kalkış Noktası ve Rüya Gibi Rotalar

Gemi turuna katılmak için kalkıp başka bir ülkeye gitmek ve yolculuğu oradan başlatmak zorunda değilsiniz. İstanbul’daki kalkış noktasını kullanarak unutulmaz bir seyahate başlayabilirsiniz. Sonrasında Baltık ülkelerinden Akdeniz ülkelerine, Avustralya ve Yeni Zelanda açıklarından Norveç fiyortlarına kadar birbirinden farklı ve eşsiz rotalardan bir tanesini seçerek hayallerinizi süsleyen bir tatil yaşayabilirsiniz. Cruise Planet’teki birbirinden mükemmel gemi turları arasından seçim yapabilir ve alternatif tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın