2020’de Neden Yunan Adaları Turlarını Tercih Etmelisiniz?

2020’de Neden Yunan Adaları Turlarını Tercih Etmelisiniz?

>
2020’de Neden Yunan Adaları Turlarını Tercih Etmelisiniz?

2020’de Neden Yunan Adaları Turlarını Tercih Etmelisiniz?

14 Aralık 2023
image

Dünyanın en güzel manzaralarına sahip Ege Denizi’nin muhteşem maviliklerinde yol alan devasa büyüklükteki cruise gemileri ile  Yunan Adaları seyahatleri gün geçtikçe popülerliği artan alternatif bir tatil olmaya başladı. Gemiler beş yıldızlı oteller kadar konforlu bir konaklama sunan kabinleri ile ön plana çıktığı kadar içerisinde bulunan restoranlar, eğlence merkezleri, havuzu ve su parkları ile misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Otel tatillerine alternatif olarak ön plana çıkan cruise turları şehrin kalabalıklığı ve gürültüsünden uzak tatil yapmak isteyenler için oldukça ideal bir seçenek haline geldi.

2020’de Yunan adaları için cruise tatilinin revaçta olmasının bir diğer sebebi ise tatilcilerin vize aldıktan sonra sadece valizlerini ve süresi dolmamış pasaportlarını yanlarına almalarıdır. Yunan adaları tatili için geriye kalan tüm prosedürleri tatilciler değil turu düzenleyen acenteler ve gemide bulunan yetkili kişiler çözüme kavuşturuyor. Böylelikle zamandan tasarruf etmiş olur ve vakit kaybetmeden gemi turuna katılım sağlayabilirsiniz.

Unutulmaz Yunan Adaları Tatili İçin Gemi Turları

Yunan adaları için turların düzenlendiği cruise gemileri Türkiye’de; İstanbul, Çeşme ve Kuşadası’ndan programlı bir şekilde hareket etmektedir. Son yıllarda her yaş kesimine hizmet veren ve çok fazla talep gören cruise gemileriyle seyahat eden tatilciler, özellikle Yunan adalarını vizeli veya vizesiz olarak ziyaret edebilme ve muhteşem Ege denizinin tadını çıkartmak için de turları tercih etmeye başladı.

Cruise gemileri çok büyük kapasitelere sahip oldukları için adeta yüzen birer şehirdirler. Misafirlerine lüksü ve konforu bir arada sunan cruise gemileri ile bambaşka ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşamanın yanında Yunan adalarında keyifle gezip, tarihi sokakları keşfedebilir, çarşılardan hediyelik eşyalar alabilir, yöresel lezzetleri tadabileceği restoranları da deneyimleyebilirsiniz.

Eğer Yunan adaları tatilinde Cruise gemilerini tercih ederseniz; Atina, Patmos, Rodos, Santorini, Mikanos, Girit, Milos adalarını bir uçtan bir uca rehber eşliğinde, rahatlıkla gezebilirsiniz. Yaklaşık olarak 6-7 gün süren seyahatlerde hem zamandan hem de bütçelerinden tasarruf edebilirsiniz.

Cruise gemisinde tatil demek hem dinlenmek hem de eğlence demek! Cruise gemisi ile çıkılan tatilde sakinliğin yanında gemide yapılan aktiviteler ile de tatillerine renk katabilmeniz mümkün.  Yunan adaları turu esnasında adaların tarihini keşfederek enfes lezzetlerle dolu muhteşem Yunan mutfağını, taze deniz ürünleri ile keşfetmenin mutluluğunu da yaşama keyfi de başka bir avantaj.

Gemi Turlarıyla Yeni Yerler Keşfedebilirsiniz

Gemi ile tatil yapmanın avantajı bunlarla da sınırlı değil. İçeriklerine göre cruise gemilerinin konseptleri her şey dahil olabilir. Bu yüzden cruise gemileri ile yapılan Yunan adaları seyahatinde her bütçeye uygun paket, konaklama ve tatil programları uygulanmaktadır. Seçtiğiniz seyahat paketinde seyahat sigortası, alkollü alkolsüz içecek servisi ve farklı ülke mutfaklarının menülerini içeren tüm yemekler, şehir ve ada turları, tarihi yerler, gemi içerisinde gün boyu süren eğlenceler, gemi içi rehber dahildir.

Genellikle gemi dışında yapılan tur programlarında ekstra ücret ile talep ediliyor. Şayet arzu ederseniz bu turlara katılım gösterebileceğiniz gibi kendiniz de birbirinden güzel ada sokaklarını keşfedebilirsiniz.  Her sabah farklı bir kıyıda güne başlamanın verdiği mutluluğu yaşadıktan sonra seyahatlerinizi Yunan adaları tatiliyle taçlandırarak Yunan kültürüne ve yaşam tarzlarına da tanıklık edip farklı deneyimler elde edebilirsiniz. Eğer konforlu, rahat bir tatil yapmak ve kısa sürede daha çok yeri görmek isterseniz gemi turları tam da size göre olacaktır.

Her sabah masmavi manzaralara uyanmak sizi cezbediyorsa gemi turlarına katılma vaktiniz gelmiş demektir. Birbirinden farklı konsepte sahip Yunan adası tatil turlarını cruiseplanet’de bulabilirsiniz.

 

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın