MSC Cruises

MSC Cruises

>
MSC Cruises

MSC Cruises

20 Aralık 2023
image

1960 yılında İtalya’da kurulan MSC Cruises, Türkiye’de en fazla tanınan cruise firmaları arasında yer alır. Dünya üzerinde toplamda 23.500 çalışanı bulunan MSC Cruises’in, tam 45 ülkede ofisi bulunmaktadır. Dünyanın en büyük 4. cruise şirketi olup, yıl genelinde cruise yolculularının toplam %7’sine ev sahipliği yapmaktadır.

Akdeniz’in en büyük filosuna sahip olan MSC Cruises, İtalyan firması olarak dekorasyondaki tüm inceliklerini gemi tasarımlarına da yansıtmaktadır. Türk yolcularına sunduğu özel imkanlarla gündeme gelen MSC Cruises, Türk mutfağının lezzetlerini sunmakta, aynı zamanda Türk kahvesi gibi kültürümüze ait içecekleri de servis etmektedir.

MSC Cruises Gemi Özellikler

Büyük gemilerinin içerisinde sunduğu etkinlik imkanları ile sektörde kendine haklı bir yer edinen firma, dünyanın en büyük şovlarından olan Cirque du Soleil gibi büyük bir organizasyona dahi MSC Meravglia gemisinde ev sahipliği yapmaktadır. Filosuna 2017 yılında katılan MSC Seaside, cruise gemilerinde olabilecek en iyi kullanım alanları ile hizmete açılmıştır. Aynı zamana Michelin yıldızlı şeflerin de hizmet vereceği gemisi adeta yüzen bir ada gibi nitelendirilebilir. Dünyanın en saygın otoritelerinden olan Bureau Veritas tarafından sunduğu hizmet kalitesi ve çevre duyarlılığı çalışmaları ile “7 Altın İnci” ödülü alan tek cruise şirketidir. Türklerin en sevdiği ve öncelikli olarak tercih ettiği firma olan MSC Cruises, yolcu sayısına bakılmaksızın Türk rehber imkanı sunmaktadır. Bu sayede dünyanın birçok yerine herhangi bir yabancı dil bilmeden MSC Cruises ile gitme şansı doğmaktadır.

Kara Paketleri

Akdeniz, Birleşik Arap Emirlikleri, Küba, Karayipler, Kuzey Avrupa destinasyonları arasında yer alan MSC Cruises aynı zamanda yolcularının daha iyi tatil yapabilmesi için kara turları da düzenlemektedir. Paket halinde uygun fiyata satın alınabilecek bu turlar sayesinde kendinizi hem denizde, hem de karada MSC Cruises’in tecrübesine emanet edebilirsiniz.
 

Hizmet Paketleri

MSC Cruises, seyahat boyunca gemi içerisinde kullanabileceğiniz ve genel tüketim alışkanlıklarınıza göre şekillenen Hizmet Paketleri sunmaktadır. Alkollü paket, alkolsüz paket, Spa paketleri, internet paketleri gibi uygun fiyata alabileceğiniz hizmetler ile tatilinizi daha renkli ve verimli şekilde geçirebilirsiniz.

MSC Cruise Turlarıyla ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın