Holland America Line

Holland America Line

>
Holland America Line

Holland America Line

21 Aralık 2023
image

Hollanda-Amerika Buharlı Gemi Şirketi olarak 1873 yılında faaliyete başlayan, şimdilerin en köklü gemi şirketi olan Holland America Line; başlarda bir deniz yolu ve yolcu hattı olarak kurulmuştu. Hollanda/Rotterdam merkezli şirket, Amerika’ya hizmet sağlayarak seferlerine başlamıştır. Holland America Line, gemi seyahati sektörünün birinci sınıf segmentinde lider firmalardan biri olarak tanınmaktadır. Şirket, sahip olduğu 14 adet gemi ile 1 yıl içerisinde 98 ülke ve 415 farklı limandan oluşan 500’den fazla farklı rota sunmaktadır. Bir gecelik mini tatillerden, 100 günden fazla süren dünya turlarına kadar olan seçenekler ile şirket; yedi kıtada egzotik, tropikal, tarihi, kültürel ve macera dolu yerleri ziyaret etmenizi sağlıyor.

Food & Wine dergisi tarafından sunulan Mutfak Sanatları kapsamında konuk olan uzmanların pişirme gösterileri, şarap tadımı, kokteyl yapımı, yetişkinler ve çocuklar için hazırlanan yemek derslerinin sunulduğu, gemilerdeki en gelişmiş gösteri mutfağına sahiptir. Ana restoranından dünyanın dört bir yanından gelen 20 usta aşçının hünerlerinin yanı sıra, alternatif olarak 30 farklı seçenekli vejetaryen menüsünü de tercih edebilirsiniz.

Her türlü konforun incelikle düşünüldüğü odalarda mısır pamuğundan havlu ve nevresim takımları ile Euro-Top Mariner’ın konforlu yatağı ve özel yastık menüleri misafirlerin kullanımına sunulmuştur.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın