Cruise Seyahatinde Karşılaşabileceğiniz Spor Aktiviteleri

Cruise Seyahatinde Karşılaşabileceğiniz Spor Aktiviteleri

>
Cruise Seyahatinde Karşılaşabileceğiniz Spor Aktiviteleri

Cruise Seyahatinde Karşılaşabileceğiniz Spor Aktiviteleri

16 Aralık 2023
image

Cruise tatilinizden kilo alarak döneceğinizden çekiniyorsanız, çok yanılıyorsunuz! Yüzen lüks oteller olarak adlandırabileceğiniz cruise gemilerinde spor yapmak için aradığınız her türlü aktiviteyi bulabilirsiniz. Cruise gemilerindeki havuzlarda güneşin ve sıcağın keyfini çıkarabileceğiniz gibi farklı birçok sportif aktiviteden de dilediğinizce faydalanabilirsiniz. İşte cruise turunuzda deneyimleyebileceğiniz sporlardan bazılarını sizin için listeledik!

Voleybol, Basketbol ve Golf Sahaları

Takım sporlarını sevenler için, cruise spor aktiviteleri arasında bulunan voleybol, basketbol ve golf sahaları kurtarıcı olacaktır. Aileniz, sevdikleriniz ve cruise yolculuğunuzda tanıştığınız yeni dostlarınızla takımlar oluşturun, kaybeden takımın kazanan takıma ısmarlayacaklarını planlayın ve kıyasıya rekabet başlasın!

Fitness

Kapsamlı ekipmanların bulunduğu fitness salonlarında seyahatiniz boyunca formda kalmanızı sağlayacak her türlü spor malzemesi bulunuyor. Sabah sporunuz için veya gün içinde istediğiniz her an uğrayabileceğiniz fitness salonlarında yeni arkadaşlar edinmeniz ve gemi dışındaki kültür turlarına veya akşam yemeklerine de beraber katılmanız mümkün.

Aerobik Dersleri

Dans, müzik, aerobik! Vücudunuzu esnetirken ve dayanıklılığınızı artırırken her daim dinamik spor hocalarınız ve birbirinden eğlenceli müziklerle spor yapmanın tadını çıkaracaksınız. Yağ yakmanın en iyi yollarından biri olarak görülen aerobik dersleriyle hem vücudunuzu güçlendirecek hem de cruise seyahatinizden daha güçlü ve dinç dönmüş olacaksınız. Dersten sonra da ilk işiniz rahatlıkla kendinizi serin havuza atmak olabilir.

Dans Yarışmaları

Belki de uzun süredir bir dans türüyle uğraşıyorsunuz, yeni dans türleri öğrenmek istiyorsunuz veya sadece doğaçlama yapmak istiyorsunuz. Cruise gemilerinde sporu dans ve müzik ile birleştirmek isteyen misafirler sporseverler için düzenlenen dans yarışmalarında kısıtlama yok. Birçok farklı dans türünde düzenlenen çeşitli dans yarışmalarına partnerinizle beraber katılabilir, romantik ve unutulmaz anlara imza atabilirsiniz. Elbette yarışma bahane; dans etmek şahane fakat kim bilir? Yeterince azimli olup tüm yeteneğinizi dans pistinde gösterebilirseniz yarışmanın sonucundaki büyük ödülü de kazanabilirsiniz.

Buz Pateni

Cruise gemilerinde spor aktivitesi olarak görmeyi beklemediğiniz ama sizi çok şaşırtacak aktivitelerden biri: buz pateni. Cruise gemilerinde bulunan farklı büyüklükteki pistlerde buz pateni keyfini yaşayabilirsiniz. İster Norveç fiyortlarında olun isterseniz de Akdeniz’de, cruise tatillerinde buz pateni yapmanın yeri ve zamanı yok! Üstelik buz pateni yapmayı önceden bilmenize gerek de yok; cruise gemilerindeki eğitmenlerimiz yeni hobiler edinmeniz ve seyahatinizi mümkün olduğunca hareketli geçirebilmeniz için size her daim yardımcı olmaya hazır.

Tırmanma Duvarı

Hem çocuklar hem de yetişkinler için sağlıklı olduğu kadar eğlenceli bir spor türü daha. Cruise gemilerindeki tırmanma duvarlarıyla hem vücudunuzu çalıştıracak hem de bolca eğleneceksiniz! Çocukluğunuza geri döndüğünüzü hissedeceğiniz aktiviteyi tatilden dönünce tüm sevdiklerinize ballandıra ballandıra anlatmak isteyeceksiniz. Büyük bir neşeyle ve bol bol gülerek gerçekleştireceğiniz aktivite uzun bir süre aklınızdan çıkmayacak.

Masajlar ve Aromaterapiler

Spor yapıp kasları biraz zorladıktan sonra ilk gitmek istediğiniz durak cruise gemilerindeki güzellik salonları olabilir. Çeşitli masajlar, aromaterapiler ve sauna hizmetiyle spordan sonra vücudunuzu şımartarak rahatlayacaksınız. Bu arada küçük bir sır: Masajların ve saunanın kilo vermek ve vücut şekillendirmek için birebir olduğu biliniyor.

Tatilinizden daha zinde ve formda dönmenizi sağlayacak çeşitli sportif aktivitelerle vücudunuza bir iyilik yapın. Farklı sporları deneyimleyebileceğiniz ve uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştireceğiniz spor aktiviteleriyle hem bedeninizi hem de zihninizi rahatlatacaksınız. Üstelik cruise gemilerindeki diğer yolcularla tanışıp kaynaşmanın en güzel yollarından biri de beraber spor yapmak olsa gerek.

Her akşam dağıtılan bültenlerle gemideki tüm sportif, kültürel aktiviteleri, eğlenceleri ve gemi dışındaki tüm gezileri yakından takip etmeniz mümkün. Aktivitelerinizi gerçekleştirirken cruise gemilerindeki profesyonel çalışanlar ve spor hocaları da her daim yanınızda olacak.

Bu muhteşem sporları yapmak ve unutulmaz bir tatil deneyimi için Cruise Planet adresinden size uygun turları araştırmaya başlayabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın