Çocuklarla Tatilin En Keyifli Hali: Cruise Tatili

Çocuklarla Tatilin En Keyifli Hali: Cruise Tatili

>
Çocuklarla Tatilin En Keyifli Hali: Cruise Tatili

Çocuklarla Tatilin En Keyifli Hali: Cruise Tatili

16 Aralık 2023
image

Çocuklu aileler için cruise tatili fikri ilk başta kulağa zor bir seyahat planı gibi gelebilir. Dev gemilerde, koca okyanusun ortasında çocuğunuzla birlikte seyahat etmenin hiç de rahat olmadığını düşünebilir, cruise gemilerini sadece balayı ve romantik geziler için uygun bulabilirsiniz. Oysa düşündüğünüzün aksine, cruise tatili sadece çiftler için değil, çocuklu aileler için de harika bir tatil seçeneği! Ailenizdeki herkesin hoşuna gidecek etkinlikleri, sınırsız eğlencesi, sunduğu konfor ve daha birçok özelliğiyle cruise tatili çocuklarıyla seyahat etmek isteyenler için ideal bir alternatif. Çocuklu aileler için cruise tatili ile ilgili aklınıza takılan soruların yanıtlarını ve tüm merak ettiklerinizi bu yazıda bulabilirsiniz.

Her Yaşa Uygun Aktiviteler

Çocuklu aileler için cruise tatili, tatile çıktığınızda çocuklarınız için her gün farklı aktiviteler arama derdini ortadan kaldırıyor. Cruise gemilerindeki her yaşa uygun aktivitelerle tüm aile dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Özel çocuk havuzları, su parkları, çocuklara özel animasyonlar, Lego odaları ve daha birçok etkinlik sayesinde çocuklarınız keyifli vakit geçirirken, siz de gözünüz arkada kalmadan gemi turunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Cruise gemilerinde 13-17 yaş grubu için düzenlenen basketbol turnuvaları ve mini golf etkinlikleri de çocuklarınızın yaşıtlarıyla eğlenceli vakit geçirmesini ve yeni arkadaşlar edinmesini sağlıyor.

Çocuklarınız Emin Ellerde

Çocuklu aileler için cruise tatili konseptinin en güzel yanlarından biri ise ufak çocuklar için sunulan bakım kulüpleri oluyor. Çocuklarınızı uzman pedagog ve eğitmenlerin gözetimindeki bakım kulübüne bırakabilme lüksü, cruise gemisi ile seyahat etmeyi ebeveynler için çok daha rahat bir hale getiriyor. Çocuğunuz oyun arkadaşlarıyla vakit geçirirken, siz de yanaştığınız limanda şehri gezme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Güvenli ve Konforlu Bir Yolculuk

Eğer çocuklarınızla cruise tatili yapmayı planlıyorsanız, aklınıza “güvenlik” konusu takılıyor olabilir. Cruise gemileri, ebeveynlerin bu endişesini giderecek birçok önlem içeriyor. Cruise gemilerinde ıslak olabilecek tüm zeminler özel bir madde ile kaplanıp, kaymaz bir hale getiriliyor. Merdiven aralıkları, ışıklar ve daha birçok donanım çocukların güvenliği öncelik alınarak dizayn ediliyor. Balkonların denizi gören aralıkları bile çocuklar düşünülerek boyutlandırılıyor. Cruise gemilerinin bir diğer güzel yanı ise, doktor ve sağlık ekibinin 24 saat hizmet vermesi. Beklenmeyen durumlar için yetkililerden hemen destek alabilme imkanı çocuklu aileler için cruise tatili fikrini cazip kılıyor.

Çocukların Damak Tadına Uygun Lezzetler

Çocuklu aileler için cruise tatili, yemek anlamında da benzersiz bir yelpaze sunuyor. Normal tatillerinizde, her gün çocuğunuzun sevdiği yiyecekleri bulmak oldukça zorken, cruise gemisinde özel hazırlanmış menüler sayesinde çocuğunuzun beslenme düzeni bozulmadan yemek yemesini sağlayabilirsiniz. Organik sebze ve meyvelerden süt ürünlerine kadar birçok alternatifin sunulduğu çocuk büfeleri cruise gemilerinin en güzel yanlarından biri! Çocukların favori yiyecekleri olan köfte, hamburger ve dondurma da bu büfenin en popüler yiyecekleri arasında.

Erken Yaşta Dünyayı Keşfetme Fırsatı

Çocuklu aileler için cruise tatili demek aynı zamanda dünyayı da birlikte keşfetmek anlamına geliyor. Çocuğunuz kaç yaşında olursa olsun, onu dünyayı farklı bir gözden görmesini sağlayacak bir cruise turuna çıkararak, bambaşka bir deneyim edinmesini sağlayabilirsiniz. Dünyayı maviliklerin üzerinde keşfetmenin çocuğunuz için unutulmaz bir anı olacağından emin olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Cruise Tatili

Çocuklu aileler için cruise tatili, diğer tatil alternatiflerine göre çok daha ekonomik. Birçok cruise firmasında, 17 yaşın altındaki çocuklar için yüzde 50’ye varan indirimler sunulması, cruise ile tatil yapma fikrini bütçe dostu bir seçenek haline getiriyor.

Hayalinizdeki cruise tatilini planlamak için Türkiye’nin ilk cruise arama motoru Cruise Planet‘i hemen ziyaret edebilir, ailenizle geçireceğiniz unutulmaz bir seyahat için planlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın