Beklenenden Daha Fazlasını Sunan Muhteşem Cruise Gemileri

Beklenenden Daha Fazlasını Sunan Muhteşem Cruise Gemileri

>
Beklenenden Daha Fazlasını Sunan Muhteşem Cruise Gemileri

Beklenenden Daha Fazlasını Sunan Muhteşem Cruise Gemileri

18 Aralık 2023
image

Yılın en keyifle beklenen dönemi olan tatillerden herkesin beklentisi farklıdır. Kimisi tatilini yeni yerler keşfetmek için değerlendirirken, kimisi ise büyük bir tatil köyünün imkanlarından faydalanarak sadece dinlenmek ister. Son dönemlerde dikkat çeken ve birçok kişi tarafından tercih edilen cruise tatilleri ise her iki tatil konseptini de içinde barındırır. Sabahtan akşama dek devasa bir tatil köyünün içerisinde birbirinden güzel etkinliklere katılırken ve yeni limanlara doğru yol alırken, odanız ve ortamınız hiç değişmez. Siz tatil köyünün tadını çıkarırken, tatil köyünüz adeta hareket eder ve uyandığınızda bambaşka bir limana gözlerinizi açarsınız. Size odanızdan çıkıp yeni bir şehri keşfetmek kalır.

Cruise gemileri tatil köylerindeki standart tatil anlayışından farklı olarak birçok heyecan dolu aktiviteyi de içerisinde barındırır. Hem tatil köyünde bulabileceğiniz açık ve kapalı havuzları, birbirinden farklı restoran çeşitlerini,  çocuklar ve büyükler için aktivite imkanlarını, kültürel şovları, animasyonları ve diğer özelliklerini içerir, hem de üzerine ekstrem dolu etkinlik imkanları sunar. Her tatil köyü gibi, her cruise gemisi de birbirinden farklıdır. Bu nedenle cruise turunuzu seçmeden önce içerisindeki aktiviteleri incelemeniz, cruise tatilinizi seçerken size yardımcı olacaktır.

Zip Line: Royal Carribbean gemilerinde bulunan Zip Line, cruise gemilerini en üstten ve en hızlı keşfetmenin yollarından biridir. Geminin havuz kısmının üstünde yer alan ve uzunca bir mesafede adeta uçar gibi hissetmenizi sağlayan Zip Line tur ücretine dahildir ve rezervasyon gerekli değildir, sadece yanınıza cesaretinizi almanız yeterli olacaktır!

Tırmanış Duvarı: Tatilde sadece güneşlenmek değil, spor yapmak da vücudunuzu yeniler. Cruise gemilerinde spor salonları ve yürüyüş alanları bulunur, hatta kimi büyük gemilerde ise tırmanma duvarı dahi yer alır. Eğer siz de deniz üzerinde bir dağa tırmanmanın heyecanını yaşamak istiyorsanız güvenlik ekipmanlarınızı kuşanarak tırmanma deneyimi yaşayabilir, zorlu adımlarla yukarı doğru uzanabilirsiniz.

Aquapark:  7’den 70’e bütün yaş gruplarının eğlenebildiği cruise gemilerinin olmazsa olmaz aktivitelerinden biri aquaparklardır. Geminin üzerinde yer alan rengarenk kaydıraklar gün boyunca eğlenmek için birebirdir. İster yalnız başınıza, ister ailenizle veya arkadaşlarınızla birlikteyken günün nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile.

Bionic Bar: Teknoloji sadece karada değil, artık birçok imkana sahip cruise gemileri ile denizin üzerinde de mevcut. İşte cruise gemilerinden bu teknolojiyi bulabileceğiniz yerlerden biri de Bionic Bar’lar. Bu barlarda garson çalışmıyor ve buna rağmen muhteşem kokteyller sizi bekliyor. Barda çalışan robotlardan aldığınız kokteylleri yudumlarken kendinizi denizden de ziyade bir teknoloji merkezinde hissedeceksiniz.

Flowrider: Okyanusun üzerinde dalga sörfünü kim denemek istemez ki? Üstelik cruise gemisinde seyahat ediyorsanız, çok tecrübeli olmanıza da gerek yok. Flowrider surf simülatörü sayesinde kendinizi okyanusun en üst noktasında dalga sörfü yaparken bulacaksınız, evet kolay değil biliyoruz, siz sadece ayakta durmayı deneyin yeter!

Kaçış Odası: Son dönemin popüler grup oyunlarından biri olan kaçış odalarının farklı bir versiyonu da cruise gemilerinde yer alıyor. Bulmaca çözmeyi seviyor üstelik bunu yaşamak istiyorsanız kaçış odası için rezervasyon yaptırabilir ve 60 dakika boyunca kendinizi eğlenceli bir puzzle’ın içinde bulabilirsiniz.

Keşif Dalışı: Caribbean Cruises gemileri ile dünyanın en güzel denizlerini gezmeye devam ederken, aynı zamanda sualtının büyülü dünyasını da keşfetmeye başlayabilirsiniz. PADI sertifikalı dalış eğitmenleri ile sualtında son derece güvenli bir dalış yapabilir, alacağınız kısa bir eğitimle dalış sertifikasına sahip olabilirsiniz.

Sea Coaster: Amerikan filmlerinde çocuk parklarındaki inanılmaz eğlenceli trenler olarak hayatımıza giren roller coaster’lar şimdi cruise gemileri ile artık deniz üzerinde. Üstelik bambaşka bir heyecana sahipsiniz, iki tarafınız masmavi deniz, üstünüz gökyüzü, altınızda ise devasa bir gemi! Bu adrenalin dolu coaster’ın üzerinde kendinizi gökyüzünde uçar gibi hissedeceksiniz.

North Star: Cruise gemisinin büyüklüğü ortada, bir de cruise gemisinin de yaklaşık 90 metre üzerine çıkan şeffaf küreye ne dersiniz? Royal Caribbean cruise gemisinde yer alan North Star kabinin içerisinde okyanusu en yukarıdan izlemenin heyecanı için tur ücretinin içerisine dahil olan bu kabinde mutlaka kendinize yer ayırın.

Siz de bu muhteşem gemilerde tatil yapmak istiyorsanız http://www.cruiseplanet.com.tr adresinden size uygun turları araştırmaya başlayabilirsiniz.

Paylaş

Seyahatiniz burada başlıyor.

Haber bültenimize kayıt olarak tekliflerimi öncelikli olarak alın

Bizi Arayın

Bize Ulaşın

Whatsapp

Bize Ulaşın